Какво представляват Германос...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Какво представляват Германос...
Здравейте колеги и приятели. Сядам да пиша това, въпреки че съм уморен и не ми се пише за поредната простотия в нашата мила родина, защото ми писна да си казвам "Майната му" и да подминавам... Отдавна спрях да се примирявам с олигофрените, които се правят на големи шефчета и простотиите им, просто беше време когато си мълчах само и само да няма проблеми...отдавна не е така! Трябва да разберем, че държавата е наша и ние сме тези, които трябва да следим всичко да е наред! Сега искам да ви разкажа за Германос, доскоро уважавана от мен компания, все пак 5 телефона съм си купил от тях, но вече няма да си купя нито един! Разбрах що за нещастници са и как се отнасят с персонала! Много от хората им работят без трудови договори - наемат ги, после ги лъжат, че уж "утре" ще подпишат договора със задна дата (само да ви кажа, че такъв договор не може да се подпише със задна дата, заради тридневния срок за регистрацията му в НОИ). Междувременно хората чакайки това "утре" навъртат десетки дни, работейки "ей така", а после, както се сещате, ги уволняват заради това, че не са направили достатъчно оборот! И никои нищо не може да направи, защото реално не е работил в Германос! Междувременно идват нови хора, които ги чака същото... И какво се получава? Едни хора си работят, после си отиват и все едно ги е нямало, само където са бърсали пода и рафтовете 2 седмици и са търпяли простаци за управители!!! Даже мога да ви дам конкретен пример: управителя на двата германоса на Мария Луйза, Иван Генчев, който всъщност е един смешник, псува персонала, показва им средни пръсти и им казва, че вместо бонус, щели да хванат х.й...
Защото ги лъжат, че ако продадат повече телефони от нормата(о, да и такова нещо има) щели да им дадат бонуси! Ще кажете защо седят хората щом е така? Ами защото са подмамени от високите заплати! Реално с удръжките за неизпълнение на "план графика" хората там взимат под 400 лв. Може само на някои места да е така, аз говоря за тези два клона, но важното е че това отношение съществува в 2008 година и то не в ЕТ "ПЕШО" а в прочутия германос, от който аз никога вече няма да си купя нищо, не само защото държат най-високите цени!!! Даже и сметките няма да си плащам при тях...

- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Ми оплачете се в инспекцията по труда бе колега, хич да не ще му развалите спокойния сън
иначе за германос знам че на тези така наречени управители им делегират права и бюджет да се оправят сами, ама явно после какво става не ги интересува...
ПС оплачете се в инспекцията, германос са голяма фирма и ще се размърдат задниците там

ПС оплачете се в инспекцията, германос са голяма фирма и ще се размърдат задниците там

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега така е, разбирам те напълно
Но лошото е, че нещата с трудовите договори и тия тапи номера на работодателите не са само в Германос а и на страшно много места в БГ, да не казвам поне 60-70 процента от частниците
Найстина е много жалка и грозна картината и си прав, че не трябва да се премълчават тези неща, защото никога нищо няма да се промени докато не почне народа да надига глас и да се оплаква и да си търси правата !!!

Найстина е много жалка и грозна картината и си прав, че не трябва да се премълчават тези неща, защото никога нищо няма да се промени докато не почне народа да надига глас и да се оплаква и да си търси правата !!!
- skotis
chefito, не ти трябва другата страна сега, аз ти казвам, че в момента там работят хора без трудов договор, включително приятелката ми!
...canyoubounce, точно така не бива да си траеме, единствената причина поради която не съм съобщил където трябва е защото още не мога да измисля как приятелката ми ще си получи парите за тези дни през които е работила...
...canyoubounce, точно така не бива да си траеме, единствената причина поради която не съм съобщил където трябва е защото още не мога да измисля как приятелката ми ще си получи парите за тези дни през които е работила...
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво представляват Германос...
skotis написа:Здравейте колеги и приятели. Сядам да пиша това, въпреки че съм уморен и не ми се пише за поредната простотия в нашата мила родина, защото ми писна да си казвам "Майната му" и да подминавам.................................................
Ако почна да разказвам какво се прави в Германос трябва да напиша книга:!: Това е най-мафиотската и измамна верига, както за персонала, така и за клиентите:!: Затова и се махнах от там след месец и половина работа, защото разбрах лично какви боклуци са:!:

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не вярвам жалба подадена от един обикновен човек да накара някой да погне фирма като Германос
може би ако са доста жалби и ако стигне случаят до журналисти, но пък това не е единичен случай и така да се каже не впечатлява никой.
skotis прав си да
просто ла*ната са големи и няма оправия
пт кадето да го погледнеш е корупция и е таквиа историй като тази
Някаква пародия е всичко, като парадията Максим и тапите му 2 години условно, даже не искам да се сещам за това щото побеснявам

skotis прав си да

Някаква пародия е всичко, като парадията Максим и тапите му 2 години условно, даже не искам да се сещам за това щото побеснявам

- skotis
Оф много нередни неща в БГ... Преди 2 седмици някъде имаше промоция във фантастико (където е същата помия, но както и да е) та промоцията беше "Взимаш 3 кена Кока Кола Лайт - плащаш 2" и аз си взимам3 кена...отиван на касата и ми искат пари за 3 кена...плащам си, излизам и се обаждам в Комисията за защита на потребителие... "аха пиши го бегал", обаче след 2 дни ми се обажда една жена и ме пита за адреса на въпросния фантастико, вечерта ми се обажда, че е направена проверка на магазина и са съставени няколко акта, единия за тази промоция и ми казва да отида да си получа надвзетат сума. Не съм за 85 стотинки дето сами взели повече, аз затова си и затраях на касата, няма и да отида да си ги взема, но им е съставен акт и евала на комисията - наистина си вършат работата там! 

Аз сам от варна и бачкам за 400 лв кажете ми как да се оправят нещта като секи казва напускам и на негово место идва някое студентче от друг грат и е готов да бачка за 200-300 лв колкото да има джобни и да преживява с даскало и работи тук там на същия този мама и татко му дават пари и за квартира и тои си бачка колкото да не стои без джобни- така се подбиват заплати и ни ко да праим бачкаме с тиах за същите кинти де да ходим а знаете ли варна колко студенти има та тя цялата е само студенти от други градове работещи с договор без договор и сезонно та тези студенти изместват нас ама не са виновни те хората си искат да се развиват някаде а защо направиха така да запустеят градовете от вътрешната част на балгария не е само германос а какво ще кажете за магазините хранителните стоки-- жениците мъкнат каси като докери по цял ден и работят по 15 часова смяна на ден от 7 до 22-23 часа колко часа са... на колко от вас жените им бачкат в магазин ами какво ще кажите за заведенията за бързо хранене колко заведения във ВАРНА -хората работят на 4-часов договор защо.. и проверяващите не знаят сигорно подкупници мръсни от сутрин до вечер и без да кажат думичка и а кажете ми със заплата от примерно 350 лв за една жена примерно зарязана от мъжъ си как би се справила сама с дете като тока и водата телефона и кабелната и е само 200 лв ---и наи накрая кажете ми на мъж със заплата от 500 лв как тои ще издържа семеиството си ами ако има и болна маика на лекарства --ко праим еи иде ми да зема една пушка и да влезна в народното и да гармя --а какво ще кажите за това че полицията получава право да се рови в интернет на секи в личните неща и да го следи когато си поиска каде и какво е правил в интернет --колко хора плащат и кредитират в интернет каде отива тази лична информациа мисля че нещата прекаляват вече докога ще се оставяме като овце водени от сопа трябва тази сопа да сме ние за даржавата маи---
И хората със скъпи автомобили станаха доста много маи и спира ниакаде и ти прече да минеш и ти му бибкаш и тои ти дига рамене и се звери ко -ко има и слиза ...нещата отиват на зле хората почват се повече да си копуват оръжия и да се прибягва до самооправия щото ибаната ни даржава не става за нищо ПАРАЗИТИ МНОГО ---- ДИГАИТЕ ЗАПЛАТИТЕ БОКЛУЦИ МРЪСНИ ГАДНИ НАПРАВО ИСКАМ ПИЩОВ ДА СИ КУПЯ ВЕЧЕ И КАТ МИ ИЗЛЕЗЕ НЕКОИ ПЕДЕРАС НА СРЕЩА И НАПРАВО ДИГАМ И ПАТ _ПАТ БЕЗ ПРИКАЗКИ И У КОЛАТА И ПО ПЪТЯ без нерви без нищо ---аиде че се иадосах и аз СОРИ ЗА ЗЛЕ НАПИСАНИЯ ТЕКСТ АМА пове4ето ми свикнахте вече
Не сме ти свикнали
Може ли да не сложиш поне една точка или запетая ... ей така за цвЕт?!
mod edit: group®
И хората със скъпи автомобили станаха доста много маи и спира ниакаде и ти прече да минеш и ти му бибкаш и тои ти дига рамене и се звери ко -ко има и слиза ...нещата отиват на зле хората почват се повече да си копуват оръжия и да се прибягва до самооправия щото ибаната ни даржава не става за нищо ПАРАЗИТИ МНОГО ---- ДИГАИТЕ ЗАПЛАТИТЕ БОКЛУЦИ МРЪСНИ ГАДНИ НАПРАВО ИСКАМ ПИЩОВ ДА СИ КУПЯ ВЕЧЕ И КАТ МИ ИЗЛЕЗЕ НЕКОИ ПЕДЕРАС НА СРЕЩА И НАПРАВО ДИГАМ И ПАТ _ПАТ БЕЗ ПРИКАЗКИ И У КОЛАТА И ПО ПЪТЯ без нерви без нищо ---аиде че се иадосах и аз СОРИ ЗА ЗЛЕ НАПИСАНИЯ ТЕКСТ АМА пове4ето ми свикнахте вече
Не сме ти свикнали

Може ли да не сложиш поне една точка или запетая ... ей така за цвЕт?!
mod edit: group®
Последна промяна от maznia на Чет 10 апр 2008 0:01, променено общо 1 път.
много се дразня вече и нещата не се оправят да иба тос период на промени гледам по телевизиата купуват от краварите млеко по 20 стотинки за литар и ни го дават по 1.30 а кажи ми тва ко е да иба тас скапотия кат влезна в пикадили и се дразня жената иска това да си купе онова да си купе и нии се стига стига ко стига бе даи пищова че не издържам вече много скъпо сичко а парите малко ...изнасяме ток за турция що ... тука го дигат що .... е даи един пищов де ама цялата ни омряла политика може да се оправи точно за половин година трябват ни още 3-ма кат бат Боико и сеч ама сеч без милос ----как се маха корупция --ето как хванали сестра да зема подкуп --цялата смяна уволнение а кажи после колегата ти ше земе ли кинти подкуп а сам-те видял а сам та изпял да не ма уволнят трудно било хората стари кадри да се уволнят щото после трудно се опознавала материата и много била ами намали материата кратко и ясно трак трак закони един белиук за ко са ни кратко и ясно трак трак
Върни се в “ОФФ-Топик - други”