ами колега , дати кажа честно не знам много за нея знам че като и навъртиш газта си вдига на задна гума ......... двигателчето е от резачка с малкия си въви с 50 км, ама ще му го скопя малко докато му свикне
Мдаммммм... на една от месечните пред НИМ имаше едно хлапенце с подобна играчка която си беше бензинова и си вървеше доста сериозно...
Наистина е хубаво да помислиш за сигурността на детето. Само скопяване на моторчето не е достатъчно. Помисли задължително за каска и подходящи протектори! 50 км/ч си е опасна работа за деца (та дори и за някои възрастни)...
Желая ви само приятни мигове с това чудо и се надявам да вземеш сериозни мерки за безопасността на детето
Много е готино колега!Чехличките колко пари ги взима и към екипировката ли вървят Ако ще те успокоя колко съм се трепал с мотопеди и скутери и пак акъла не ми дойде Аз съм ЗА за това което си направил треа се учи от малко,само че го варди в началото че аз като си спомня първите пъти като парпорех с моторетката колко се трепех Пожелавам ви само хубави мигове с новата придобивка