Колеги да се оплача.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги да се оплача.....
колеги днес тръгвам аз да карам 1 приятел към гарата и точно да заредя и гумата спукана,напомпах я и се надявах да стигна без да спадне обаче се оказа ,че не става.....а сега нали ще слагам нов двигател и всички инструменти съм ги свалил и няма как да я сменя...няма гумаджии никъде....карам аз със спуканата гума всеки ми вика спукана ти е гумата и като му кажа даи ми назаем крик и ключ и всеки бърза....1 човек се заключи в колата си ,кой ги е наплашил тия хора...от цялата работа сега сум с 1 гума назад но добре, че имах 1 резервна джанта в нас та сега не съм с тая патерица....7км съм карал с спукана гума за да не изпусне автобуса....и това е никой не иска да помогне....трябва ли ,когато можеме и да не си помагаме 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги да се оплача.....
empaher написа:колеги днес тръгвам аз да карам 1 приятел към гарата и точно да заредя и гумата спукана,напомпах я и се надявах да стигна без да спадне обаче се оказа ,че не става.....а сега нали ще слагам нов двигател и всички инструменти съм ги свалил и няма как да я сменя...няма гумаджии никъде....карам аз със спуканата гума всеки ми вика спукана ти е гумата и като му кажа даи ми назаем крик и ключ и всеки бърза....1 човек се заключи в колата си ,кой ги е наплашил тия хора...от цялата работа сега сум с 1 гума назад но добре, че имах 1 резервна джанта в нас та сега не съм с тая патерица....7км съм карал с спукана гума за да не изпусне автобуса....и това е никой не иска да помогне....трябва ли ,когато можеме и да не си помагаме
случва се
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък мога да се похваля точно по тая тема:
В понеделник ходих до Самоков да гледам едно жипче.На връщане малко след Щъркелово гнездо и аз спуках гума и поради факта че нямам крик само отвих болтовете и си приготвих резервната гума.Застанах на пътя ,видях кола и пуснах ръка да го спра ,а човека веднага спря като ме видя
.Каза ми че не можел да ми даде резервната си гума и ми посочи неговата предна лява че е почти на джанта
.Казвам му аз ,че не ми трябва гума ,а само крик.Той почна да се смее и веднага изкочи и ми даде неговия.Попитах го защо не си смени и неговата,а той ми отвърна: "Бързам страшно много за летището"
.Май сега е момента да кажа че момчето беше с ГОЛФ
Еваля на пича,макар да бързаше яко спря и ми помогна.Предполагам не е от клуба или поне по нищо не личеше,но все пак му благодаря

В понеделник ходих до Самоков да гледам едно жипче.На връщане малко след Щъркелово гнездо и аз спуках гума и поради факта че нямам крик само отвих болтовете и си приготвих резервната гума.Застанах на пътя ,видях кола и пуснах ръка да го спра ,а човека веднага спря като ме видя

Върни се в “ОФФ-Топик - други”