Колеги да се оплача.....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Колеги да се оплача.....

Мнениеот empaher » Вто 15 апр 2008 19:06

колеги днес тръгвам аз да карам 1 приятел към гарата и точно да заредя и гумата спукана,напомпах я и се надявах да стигна без да спадне обаче се оказа ,че не става.....а сега нали ще слагам нов двигател и всички инструменти съм ги свалил и няма как да я сменя...няма гумаджии никъде....карам аз със спуканата гума всеки ми вика спукана ти е гумата и като му кажа даи ми назаем крик и ключ и всеки бърза....1 човек се заключи в колата си ,кой ги е наплашил тия хора...от цялата работа сега сум с 1 гума назад но добре, че имах 1 резервна джанта в нас та сега не съм с тая патерица....7км съм карал с спукана гума за да не изпусне автобуса....и това е никой не иска да помогне....трябва ли ,когато можеме и да не си помагаме :cry:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги да се оплача.....

Мнениеот Ludia » Вто 15 апр 2008 19:22

empaher написа:колеги днес тръгвам аз да карам 1 приятел към гарата и точно да заредя и гумата спукана,напомпах я и се надявах да стигна без да спадне обаче се оказа ,че не става.....а сега нали ще слагам нов двигател и всички инструменти съм ги свалил и няма как да я сменя...няма гумаджии никъде....карам аз със спуканата гума всеки ми вика спукана ти е гумата и като му кажа даи ми назаем крик и ключ и всеки бърза....1 човек се заключи в колата си ,кой ги е наплашил тия хора...от цялата работа сега сум с 1 гума назад но добре, че имах 1 резервна джанта в нас та сега не съм с тая патерица....7км съм карал с спукана гума за да не изпусне автобуса....и това е никой не иска да помогне....трябва ли ,когато можеме и да не си помагаме :cry:

случва се

Потребителски аватар
pafaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pafaka » Вто 15 апр 2008 19:23

бате..що не викнахте такси за твоя човек..а ти да си оправяш гумата на спокойствие ?

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Вто 15 апр 2008 19:28

Кофти,
живота наистина е много забързан и напрегнат - пак добре че са намерили време да ти кажат, че гумата ти е спукана.

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Вто 15 апр 2008 22:57

pafaka написа:бате..що не викнахте такси за твоя човек..а ти да си оправяш гумата на спокойствие ?
???

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Вто 15 апр 2008 23:11

тоя където се е заключил заради мангалите, нали правят такъв номер със спукана гума и като тръгнеш да я сменяш ти тарашат всичко вътре, четох за доста случаи вече. на един приятел също баща му преде НДК го финтираха, така че не се учудвай, тоя кой знае какво си е помислил. вълчи времена

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Сря 16 апр 2008 8:16

Ти колега явно си голям идеалист! Кой очакваш да ти помогне, като всички са станали ебати овцете! Бе то хора умират на улицата и никой не им помага, ти за една спукана гума очакваш! Малко са вече свестните хора.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 16 апр 2008 8:21

Marto0 написа:Ти колега явно си голям идеалист! Кой очакваш да ти помогне, като всички са станали ебати овцете! Бе то хора умират на улицата и никой не им помага, ти за една спукана гума очакваш! Малко са вече свестните хора.
За жалост е факт

Потребителски аватар
RADO 8463
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RADO 8463 » Сря 16 апр 2008 9:13

Е*ти годините настанаха!!!!
Ужас.....

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 16 апр 2008 9:17

kacho написа:тоя където се е заключил заради мангалите,

Ееее,ама колега в Европа сме вече,не звучи добре така,кажи братята роми. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 16 апр 2008 9:17

не е само тва - всеки бърза :idea:

аз ако съм тръгнал да си свърша работа....., която е обвързана с друга работа.... нали се сещаш кога ще му дам крик да го чакам...

ако обаче имам 20-тина минути свободни ще му услужа

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 16 апр 2008 9:21

Така е, когато всеки гледа себе си и при всеки удобен момент гледа да пр*ебе другия :No

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Сря 16 апр 2008 9:29

Аз пък мога да се похваля точно по тая тема:

В понеделник ходих до Самоков да гледам едно жипче.На връщане малко след Щъркелово гнездо и аз спуках гума и поради факта че нямам крик само отвих болтовете и си приготвих резервната гума.Застанах на пътя ,видях кола и пуснах ръка да го спра ,а човека веднага спря като ме видя :bowdown :bowdown :bowdown .Каза ми че не можел да ми даде резервната си гума и ми посочи неговата предна лява че е почти на джанта :lol: :lol: :lol: .Казвам му аз ,че не ми трябва гума ,а само крик.Той почна да се смее и веднага изкочи и ми даде неговия.Попитах го защо не си смени и неговата,а той ми отвърна: "Бързам страшно много за летището" :shock .Май сега е момента да кажа че момчето беше с ГОЛФ 8) Еваля на пича,макар да бързаше яко спря и ми помогна.Предполагам не е от клуба или поне по нищо не личеше,но все пак му благодаря :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Върни се в “ОФФ-Топик - други”