Здравейте. Да ви се оплача. Тази сутрин си влизам в колата и тръгвам за работа. На първия сфетофар ми направи впечетление че колата ми не спира нормално. На втория вече спрях да проверя какво става. Дали някой маркуче... дали накладки или дискове, но останах доста неприятно изненадан като намерих грес. Цялата гума и двата предни диска бяха наплескани със зелена грес. Проверих си маншоните- но не беше от тях. Изпсувах 2 пъти като каруцар и отидох на работа.
Тъй като снощи не намерих място за паркиране пред блока, паркирах на паркинга на БИЛЛА, която се намира на 50м от нас. Там съм спирал много често, но за първи път ми се случи такова нещо.
Има ли начин да взема записа от охранителната камера на БИЛЛА или как да постъпя, че нещастника да си получи заслуженото.
Направиха ми кофти номер
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
vesellin написа:Vizor написа:Весо ти живееш в славейков и се учудваш ?!?! не мога да го разбера това.. няма какво да се чудиш ..?!
Иво, познаваш ме. На никой нищо не съм направил. Аз съм мирен жител... ама защо така искат да ми кажат нещо? А ако беше пострадал някой?
Весо много добре знам.. ама и ти много добре знаеш че контингента като тръгне не гледа на кого е колата нали ?
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Marto0 написа:То по принцип на паркингите на Била в София е разрешено паркиране до 2 часа. Не знам в Бургас как е, но при всички положения се виж с управителя и искай запис от камерата. Ако не ти уважат молбата, подай жалба в полицията, на тях не могат да им откажат.
евентуално ако черпи шише ракия може и да му дадът на колегата да прегледа записите на охранителните камери-ама не е сигурно,а относно оплакването в Полицията и изземването от тях на записите охранителните камери-абсолютно невъзможно-никой няма да го вземе на сериозно,а и това е много работа и никой няма да се навие-то нестава отиват и казват дайте записите и те дават-куп неща трябва да се направят,а няма да иска никой да ги направи-което е жалко

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da6o_amvr написа:Marto0 написа:То по принцип на паркингите на Била в София е разрешено паркиране до 2 часа. Не знам в Бургас как е, но при всички положения се виж с управителя и искай запис от камерата. Ако не ти уважат молбата, подай жалба в полицията, на тях не могат да им откажат.
евентуално ако черпи шише ракия може и да му дадът на колегата да прегледа записите на охранителните камери-ама не е сигурно,а относно оплакването в Полицията и изземването от тях на записите охранителните камери-абсолютно невъзможно-никой няма да го вземе на сериозно,а и това е много работа и никой няма да се навие-то нестава отиват и казват дайте записите и те дават-куп неща трябва да се направят,а няма да иска никой да ги направи-което е жалко
Може да има някой познат полицай, но си прав, че за такова нещо едва ли ще им се занимава.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”