Да питам, който има такъв телевизор, дали може да ми помогне. KTN (малък 15-16 инча)
Не бих си купил такъв, ама майка ми го спечели на томбола и нали е на аванта влачи там.
Там снощи някой нещо е цъкал с дистанционното и сега на екрана пише FAC . В следствие на това е са блокирани копчетата както на дистанционното, така и на самия телевизор. Единствено като написна MENU на дистанционното FAC се променя на FACTORY и мога да сменям програмите и да увеличавам и намалявам звука, абе всичко мога да правя, само с цифри не мога да избирам програмите. След 5-6 секунди FACTORY-то става отново на FAC и пак се блокира всичко.
Дайте съвет моля, какво ли не опитах, гасих го от контакта, цъках всички копчета, играх си с менюто - не става и не става.
Питам кой какво е натискал, ама никой не ми дава никаква информация.
Помагайте, че съм се наточил да го засиля през терасата, пък може и един шут да му вкарам преди това.
Проблем с телевизор KTN - РЕШЕН :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с телевизор KTN - РЕШЕН :)
Последна промяна от megalodon на Сря 16 апр 2008 21:24, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с телевизор KTN
Най-доброто.megalodon написа:засиля през терасата, пък може и един шут да му вкарам преди това.

Ако не питай в сервиз на технополис. Те май ги продават тия измишльотини...

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
едик колега имаше подобен проблем - сега ще го питам
"Здравейте! И на мен ми се случи подобно нещо преди наколко дена.Ефектите бяха същите.Започнах да пробвам разкодиране от дистанционното и се получи.След продължително натискане на бутона "displ" (около 10 секунди),телевизора се отключи и си тръгна нормално.Сигурен съм , че има и други начини,но мисля,че този се оказа най-бърз. УСПЕХ !!!"
Пробвай същата операция с другите бутони в долната част на дистанционното
Пак ставало - така ми казаха. Успех

"Здравейте! И на мен ми се случи подобно нещо преди наколко дена.Ефектите бяха същите.Започнах да пробвам разкодиране от дистанционното и се получи.След продължително натискане на бутона "displ" (около 10 секунди),телевизора се отключи и си тръгна нормално.Сигурен съм , че има и други начини,но мисля,че този се оказа най-бърз. УСПЕХ !!!"
Пробвай същата операция с другите бутони в долната част на дистанционното

- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lrlmodo написа:едик колега имаше подобен проблем - сега ще го питам
Пробвай същата операция с другите бутони в долната част на дистанционнотоПак ставало - така ми казаха. Успех
Нищо не става.. досега цъках, заболя ме ръката.
Ето как изглежда дистанционното
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Колега виж
Вход в сервис и опции сервиса представлены ниже
1 способ - Выбрать в МЕНЮ "Антенну", в ней - пункт "Точная настройка" (потом нажать VOL+), а потом клавишами переключения каналов от "0" до "9" - получаем 10 пунктов меню.
2 способ - ПДУ с м/с LT1388 - вход в сервис - скрытая кнопка (замыкает (6 +11) pin) и кнопка "динамик". Запоминание автоматически при выходе через "menu". В пульте есть скрытые кнопки с помощью которых регулируется баланс цвета, а также можно отредактировать надпись которую ТВ выдаёт при включении.
3 способ - на ПДУ набрать: "MENU" и код 6483 (клавишами прямого доступа к каналам) - появится "FAC". Проделать это же второй раз - баланс. На третий раз - геометрия, а MUTE - перебор опций. Выход из сервиса - набрать опять "MENU" и код 6483.
Напиши вчичо гугъл сервизен режим за KTN и чети дават много методи пробвай Иначе ако си знаеш номера на шасито ще стане по-бързо
Не го хбърляй все още
Вход в сервис и опции сервиса представлены ниже
1 способ - Выбрать в МЕНЮ "Антенну", в ней - пункт "Точная настройка" (потом нажать VOL+), а потом клавишами переключения каналов от "0" до "9" - получаем 10 пунктов меню.
2 способ - ПДУ с м/с LT1388 - вход в сервис - скрытая кнопка (замыкает (6 +11) pin) и кнопка "динамик". Запоминание автоматически при выходе через "menu". В пульте есть скрытые кнопки с помощью которых регулируется баланс цвета, а также можно отредактировать надпись которую ТВ выдаёт при включении.
3 способ - на ПДУ набрать: "MENU" и код 6483 (клавишами прямого доступа к каналам) - появится "FAC". Проделать это же второй раз - баланс. На третий раз - геометрия, а MUTE - перебор опций. Выход из сервиса - набрать опять "MENU" и код 6483.
Напиши вчичо гугъл сервизен режим за KTN и чети дават много методи пробвай Иначе ако си знаеш номера на шасито ще стане по-бързо
Не го хбърляй все още

- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mely написа:3 способ - на ПДУ набрать: "MENU" и код 6483 (клавишами прямого доступа к каналам) - появится "FAC". Проделать это же второй раз - баланс. На третий раз - геометрия, а MUTE - перебор опций. Выход из сервиса - набрать опять "MENU" и код 6483.
Не го хбърляй все още
Еййй.... хиляди, милиони, милярди благодарности. СТАНА ! Еврика

Много благодаря наистина

може да се заключва

Върни се в “ОФФ-Топик - други”