Я споделете, че ми е интересно, колко хора около вас можете да наречете истински приятели или казано по-простичко, колко истински приятели мислите, че имате? Говорим за истински, не приятели за пари, приятели за услуги, приятели за маса, мазни приятели и такива, които са приятели на всички. Интересно ми е защото много пъти съм се замислял, искам да видя и вашето мнение. Аз лично имам 2-3, които мога да нарека истински приятели, въпреки, че е малко силно казано.
Колко хора около вас, можете да наречете истински приятели?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колко хора около вас, можете да наречете истински приятели?
Здрасти колеги
Я споделете, че ми е интересно, колко хора около вас можете да наречете истински приятели или казано по-простичко, колко истински приятели мислите, че имате? Говорим за истински, не приятели за пари, приятели за услуги, приятели за маса, мазни приятели и такива, които са приятели на всички. Интересно ми е защото много пъти съм се замислял, искам да видя и вашето мнение. Аз лично имам 2-3, които мога да нарека истински приятели, въпреки, че е малко силно казано.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
всичко зависи...
много зависи...
вече не смея да категоризирам приятели/врагове от доста време по простата причина че нещата са толкова динамично развиващи се, че не можеш да знаеш в кой момент приятеля ще те издъни а врага ти ще те хване да не паднеш лошо...
много приятели ме дъниха през годините (кфо на напраа като съм хроничен будала и вярвам на всички безрезервно...).
защо няма отговор ВТО (виж там опрай се...)?

много зависи...
вече не смея да категоризирам приятели/врагове от доста време по простата причина че нещата са толкова динамично развиващи се, че не можеш да знаеш в кой момент приятеля ще те издъни а врага ти ще те хване да не паднеш лошо...
много приятели ме дъниха през годините (кфо на напраа като съм хроничен будала и вярвам на всички безрезервно...).
защо няма отговор ВТО (виж там опрай се...)?

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Ами нали знаете оня виц където един се обадил на всичките си познати като им казвал че е убил човек и иска помощ.Почти всички му затваряли телефона,само един истински приятел му казал ''Къде си,взимам лопата и кирка и идвам да го заровим.''.
Та горе долу това е за мен истинския приятел,иначе за маса,банкети,сватби и купони приятели бол.
Та горе долу това е за мен истинския приятел,иначе за маса,банкети,сватби и купони приятели бол.
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо ги движим сега между 0 и 1. Познати много...
Как викаше един вълк единак.
Демек пием и сам...
Интересно преди се движеха към 3-4-5 дори към 10. 
Последна промяна от black` на Сря 16 апр 2008 17:57, променено общо 1 път.
-
Vento_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”