Препоръчайте ми косачка на ток.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам тример на Бош и съм много доволен, единствения минус е че при по - камениста почва къса кордата в камъните, ако ти трябва за по - честа употреба погледни тия
http://www.proshop.bg/rw/categories/52-kosachki.html
а ако я ползваш от дъжд на вятър и около цветята като мен

а ако я ползваш от дъжд на вятър и около цветята като мен

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:тия за нищо не стават , по добре си земи за още 200 лева некоя бензинова на колела , тия освен че ще си играеш цел ден да косиш че и после трее да събираш тревъта , докато бензинките си ги трупат у коша , мое мнение
Подкрепям хулигана.
Не си взимай на ток. Зависи разбира се и колко требе имаш за косене, ако е 5 квадрата и тая отгоре ше те оправи. При електрическата е кофти че като е висока тревата повече от нормалното и се замисля дали да коси или прекасвач да чукне.
Купи си бензинка.
jetttlii написа:Аз имам тример на Бош и съм много доволен, единствения минус е че при по - камениста почва къса кордата в камъните, ако ти трябва за по - честа употреба погледни тия![]()
а ако я ползваш от дъжд на вятър и около цветята като мен![]()
За да не се къса около камъните се продават едни специaлни корди, които са много по здрави и са специално за тази работа.
Ето тук има още видове.

Последна промяна от Koko26 на Пон 15 сеп 2008 8:39, променено общо 1 път.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Имам БОШ, електрическа на колела (не е тример, а е с нож) АДСКИ доволен. не е мръднала на йота, а що трева е искосила...

Бензинова само за голяма площ, че кат се почнат едни жиглиори и така нататъка дето от стояне спичат.
Отиваш в някой магазин, взимаш некой Бош дето е на промоция, с разликата си вземаш един тример и си ти.
ама кажи колко ти е двора.
аз така поддържам около 800 квадрата двор.
Един комшия е с около 2 дка и нещо и се оплита укабели и я чака да почива.
Иначе и електрическите си събират тревата в кош:)
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vanko_VW написа:вчера бях в магазин за такива исторйки,та продавача ми каза че до 1декар е достатачно на ток,а от 1 нагоре трябва на бензин,онзи ден един приател докара от Австрия машинка(от тези които се даржат)със корда и мисля че я дава за 50-60лв ако ти върши работа.
А бе аз с тоя един декар на ток ти казвам майчицата ми се разгонва - кабел ли да гледам, камъни ли да гледам, колко е тревата ли ... моторна си е най-добре, но зависи наистина колко ще косиш и какъв е терена.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:Камъните мини и ги събери, че чупят ножа.
Тез тревни ливади много грижа искат![]()
Обаче ис трябва и тримерче за пътеките:)
потъпква се тревата и после знаеш как е - но все пак е двор няма такива камъни дето да счупят ножа, но тр да си нащрек ...
Аз лично ако ще купувам косачка, понеже за сега имаме елетрическа, следващата ще е моторна.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:Аз се оправям с електрическата, но не мога да се оправя с къртицата, вече няколко години, то не бяха препарати, пиратки, какво ли не.
Последно е една машинка на батерии дето нещо уж и говори амам пак има 20 къртичини, направо незнам вече![]()
![]()
![]()
Няма оправия с това.
Цялото место пак е на къртичини и тая година.
На другата вила дядото ся си е втълпил да купива тва "устройство " дето ги гонело - глупости на квадрати, ама нека даде 30 лв да се убеди сам , да си строши главата, че после ще има други виновати.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”