А съм се зарибил точно да правя такова пътуване - 200лв отиване и връщане - бива.
Някой да има лични впечатления от тази авиокомпания - навик ли са им закъсненията

pkaramitev написа:Колеги,80% от нещата в авияцията са свързани с Метеорологията......и парите разбира се
значи кой лети или не си прави сметка авиокомпанията.Ако прецени че има възможност,излита.Pichaga написа:pkaramitev написа:Колеги,80% от нещата в авияцията са свързани с Метеорологията......и парите разбира се
това ясно
но я ми кажи следната ситуация
януари летях до мюнхен с луфханза
летището беше перманентно затворено поне 7-8 дни, чат пат някой самолет кацаше/излиташе
моя полет беше обеден
отивам на летището и сума ти полети на България ер отменени/закъсняващи, говорим за излитането, постоянно съобщения, че е лошо времето и няма хоризонтална видимост
викам си отекох ще спя на летището
точно преди нас полета отменен, мисля че беше за ларнака, взех си кафе и се приготвих да си ходя и опала от 7-8 полета само тоя на луфтханза светеше бординг и си излетях, а де...метео условията са еднакви за всички, защо някои летят, други не
преди това мои приятели от прованса работещи в Лондон спаха на летището 3 нощи, като ми обясниха че други полети летят, но България Ер отменя
Знае колегата как седят нещата в авиациятаLILO&STICH написа:значи кой лети или не си прави сметка авиокомпанията.Ако прецени че има възможност,излита.Pichaga написа:pkaramitev написа:Колеги,80% от нещата в авияцията са свързани с Метеорологията......и парите разбира се
това ясно
но я ми кажи следната ситуация
януари летях до мюнхен с луфханза
летището беше перманентно затворено поне 7-8 дни, чат пат някой самолет кацаше/излиташе
моя полет беше обеден
отивам на летището и сума ти полети на България ер отменени/закъсняващи, говорим за излитането, постоянно съобщения, че е лошо времето и няма хоризонтална видимост
викам си отекох ще спя на летището
точно преди нас полета отменен, мисля че беше за ларнака, взех си кафе и се приготвих да си ходя и опала от 7-8 полета само тоя на луфтханза светеше бординг и си излетях, а де...метео условията са еднакви за всички, защо някои летят, други не
преди това мои приятели от прованса работещи в Лондон спаха на летището 3 нощи, като ми обясниха че други полети летят, но България Ер отменя
Единственно аерофлот нямат проблеми с времето(мъглите),но и те понякой път спират полетите.Ама те с си майстори не само в авиацията
z_stef написа:Големите компании винаги се ползват с предимство, с най-добрите часове за излитане и кацане, удобни връзки за други полети и др. За Lufthansa, който е даден като пример от колега по нагоре, ами те във Франкфурт (сигурно и в цяла Германия) си имат отделен терминал за техните полети?! За другите компании се получава едно диво препускане из летището.
Това няма нищо общо с въпроса де.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта