http://dontpanic.forumotion.com/forum-f ... c-t169.htm
Давайте коментари!
Съвременните хора - резултат от древна ядрена война....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами какво да кажа...
преди 500 години хората са вярвали, че сънцето е център на вселената, преди 200 - че земята е плоска, преди 100 - че има живот на Марс, преди 50 - че комунизмът е велик строй, преди 20 - че българите са страхотни любовници. сега всичко това са безпрекословно доказани митове.
възможно е в това изследване да има някаква истина, възможно е и да е пълна фантасмагория. факт е обаче, че в човешката и световна история има много "бели полета", необяснени и за сега - необясними.
преди 500 години хората са вярвали, че сънцето е център на вселената, преди 200 - че земята е плоска, преди 100 - че има живот на Марс, преди 50 - че комунизмът е велик строй, преди 20 - че българите са страхотни любовници. сега всичко това са безпрекословно доказани митове.
възможно е в това изследване да има някаква истина, възможно е и да е пълна фантасмагория. факт е обаче, че в човешката и световна история има много "бели полета", необяснени и за сега - необясними.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Доста невъзможни и странни неща понякога се оказват реални.
Така мисля и за това писание. Въпреки, че няма логика, ако приемем тази хипотеза за ядрена война. Та за мен няма логика в това, да е било възможно заличаването на абсолютно цялата съществувала дотогава информация за постиженията в науката, техниката, изобщо пълния им аспект. Не ми звучи правдоподобно.
Така мисля и за това писание. Въпреки, че няма логика, ако приемем тази хипотеза за ядрена война. Та за мен няма логика в това, да е било възможно заличаването на абсолютно цялата съществувала дотогава информация за постиженията в науката, техниката, изобщо пълния им аспект. Не ми звучи правдоподобно.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В момента съм потресен,
Почувствах се както в казармата когато ме поздравиха с песента :
- Не си желан в този бар вече !
П.С. Преди преме с комшията копаехме окопи дълбоки 0.5 метра около диреците за ток. После един дирек се наколи и от енергото осъдиха моите и тези на комшото родители за опит тероризъм.
П.С. бях на 8 години
Почувствах се както в казармата когато ме поздравиха с песента :
- Не си желан в този бар вече !
П.С. Преди преме с комшията копаехме окопи дълбоки 0.5 метра около диреците за ток. После един дирек се наколи и от енергото осъдиха моите и тези на комшото родители за опит тероризъм.
П.С. бях на 8 години
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа:Доста невъзможни и странни неща понякога се оказват реални.
Когато всичко стане огън и вода и минат наистина МНОГО години и всичко почне да се разпада наистина какво би останало

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”