Доста хора са ме питали дали ще се занимавам с кучето им, но отказвах с мотивите че не искам да вземам пари за нещо, което ми доставя удоволствие и да превръщам хобито си в професия...
От няколко месеца нещата се промениха и обстоятелствата са такива, че се налага да си изкарвам прехраната с нещо и реших, че след като нямам куче за спорт мога да обърна внимание и на други кучета и да работя поне с тях - т.е. да съчетая полезното с приятното. Не ми се ще да се забивам в някой офис, както и да губя форма за спорта с кучета и може би това е най-доброто решение стига да има желаещи разбира се

За въпроси относно компетентността и опита ми можете да посетите сайта на клуб "Сириус" и да видите резултатите, постигнати с куче Рандол преди пенсионирането му или да разпитате познатите си, които се занимават професионално с кучета...
След толкова обяснения е време и за обявата
Индивидуално обучение на кучета и стопаните им - основно послушание; подготовка за изпити (ВН, IPO). Тел.:0897/908-259 - В.Христова
П.с.: Публикувам я и тук, защото приключих с първата "вълна" ученици и вече имам малко свободни часове за още 2-3 кучета - защо да не бъдат "клубни"