Моля ви ако някой знае да каже.
Благодаря предварително.

hyuseinstr написа:На телефона нищо му няма обаче нали има едни пароли дето се слагат на телефона и при отлючване на клавиятурата иска да я въведете аз пък я забраих и от няколко дена се се пробвам да я улуча или пък да си я спомня но не мога .Моля ви помогнете как мога да я махна имам и усб кабел но не знам как става или дали изобщо става.
Моля ви ако някой знае да каже.
Благодаря предварително.:(
Мдам нямаш никакъв друг избор. Ако беше в София бих ти казал къде има оторизирани сервизи на Нокия,ама в рзград май и всеки един ГСМ магазин или оказион ще стане.kaiser666 написа:И ако ми кажеш защо си слгал тая парола.......![]()
п.п Ходи в някой сервиз да ти го разкодират.
Да ама не може, а и за формата ще му иска кода и кво правим... Иначе кода за формат на симбиан е *#7370#pacoboy написа:Ако можеш да пишеш нещо на телефона мога да ти дам кода за форматиране.Стига да можеш да пишеш числа и символи де.
FaTDoG написа:Да ама не може, а и за формата ще му иска кода и кво правим... Иначе кода за формат на симбиан е *#7370#pacoboy написа:Ако можеш да пишеш нещо на телефона мога да ти дам кода за форматиране.Стига да можеш да пишеш числа и символи де.
П.С. Не изпробвайте преди да сте направили бек-ъп на най-важните данни като контакти и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта