Въпрос към Врачани
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Въпрос към Врачани
моля някой колега от Враца да сподели къде мога да оставя автомобил за 2-3 дни в района около ж.п.гарата,в смисъл паркинг или подходящо местенце. От монтана съм и ще отида до враца за да хвана едно влакче.Предварително благодаря
- sando_jilata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос към Врачани
Колега остави колата направо на ЖП гарата,никой няма да я пипне,но по удачен вариант е на Лукойл,аз така правя.Иначе до гарата има блокове,спираш я там и си ОК.
до гарата ми се струва бая криминално, а и там има бакшове- смятай, че ще те надушат и като нищо отарашат. По-добре из блокчетата някъде
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега иди на уличката дето е автогарата сградата на РИОСВ ,зад нея има блокче все едно място ще намериш. Оживено е няма да прави впечатление никому.
-
- Автомобил:
- Двигател:
или пък срещу автогарата ( която е до жп гарата) на паркинга на митницата аз там имам роднини и като си иджам от софия там я държа и нямам ядове
а за бакшишите това не ви е софия ...

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
незнам дали не съм закъснял с съвета, но моето мнение е да прежалиш 10лв.(примерно) и да си вкараш колата в някой платен паркинг
чужда регистрация, представи си да я види някой футболен запалянко(след като ни бихте с 2:4)
Това е моето мнение

чужда регистрация, представи си да я види някой футболен запалянко(след като ни бихте с 2:4)
Това е моето мнение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”