нали съм си маняк харесах си едни джанти за мойта хубавица от Габрово. Джантите 17'' със страхотни гуми 215х40х17 направо върха - без драскотина и забележка. Парите им много добри, а и те не отстъпват. Та качваме се с жената в колата и отиваме в Габрово. Пича беше много точен - ако някой търси гуми и джанти ще дам координати. Слагам ги на колата, защото съм нетърпеливко и хайде на разхотка - Етъра, околностите, манастирите и т.н. Всичко е супер - е времето малко гадно, ама като вали ние влезем някъде докато спре и така. Прибирам се Русе и познайте ... нашите СМОТАНЯЦИ на международният път направили едната лента за движение двупосочна. Забили едни колове, едни чували с пясък, абе АБУРИГЕНСКА работа. Дъжда яко вали, но аз си карам, нали съм си в колата и изведнъж ... драаааан - точно на стеснението колата ми попада в дупка-а-а-а-а ! Като казвам дупка имайте предвид кратер - половин метър широк и 42 см. дълбок!!! Направо не е за вярване! Спирам веднага и какво да видя - двете нови джанти и двете гуми от дясната страна заминали. РЕВЯХ - вярвайте ми РЕВЯХ! Обадих се на застрахователите - ония ми викат протокол от КАТ. Звъня на кухите лейки - след 20 мин. идва патрулкта и познайте какво следва - ХА-А-А ми вика полицая, че къде има тука дупка?! Тя не се вижда от водата! И след малко се чува лангъъъър-лангъъър и още 2 коли в дупката. Полицая вади едно апартче и застава да чака някоя кола да скочи в дупката, че да я снима. И им е весело на момчетата. Другият ми вика АКТ!!!! Аз му викам ти луд ли си бе? Какъв АКТ?! И започва да ми обяснява правилата. Аз от своя страна обяснявам кой съм ... ОК АКТ-а няма да се пише, но и протокл няма, защото от такава голяма дупка не можело да имам толкова малко щети. Ако ми бил паднал фар или стоп и ако гумите били съдрани целите и джантите счупени а не само изкривени - тогава можело иначе щели да ги дърпат тях застрахователите. Идваше ми да душа наред! Не можах да се нарадвам на придобивката си дори 24 часа

Ха сега ПОМАГАЙ ТЕ: ще трябва да пътувам в събота за Варна с деца за една детска конференция. Обаче нямам гуми - джантите ще ги оправя за 70 лв. Остава да намеря до тогава 2 гуми - 205х50Х17 или 205х55х17 или други - АБЕ КАКВИТО ИМА - горните 2 размера са мойте. Ако някой има нещо евтинко или ако нещо ви пълни гаража или нещо което може да изкара един сезон или поне докато се уредя със застрахователите нека свирне - ЩЕ СЪМ ВИ СТРАШНО ЗАДЪЛЖЕН И БЛАГОДАРЕН! ЩЕ ЧЕРПЯ МНОГО! НА ЗОР СЪМ МОМЧЕТА И СЕ НАДЯВАМ ДА ПОМОГНЕТЕ!
За връзка - 0886 333232 или на ЛС.
Предварително БЛАГОДАРЯ!