Знам, че подобни теми с нищо не помагат,ама да си излея мъката ... Станал баща ми сутринта да разходи кучето и к'во - колата ми от профила се блещи със слепи очи !!! Гепили ми фаровете!!! Е*и му майката - на паркинга пред блока!!!
Пичове, ако някой из региона на Дружба,Младост,Студентски,Горубляне чуе,че се продават фарове FK Angel Eyes за Golf III втора ръка да свирка! Само да си ги позная някъде ...
Ейййййй,писнаааааааа ми беее - откраднаха ми фаровете!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ейййййй,писнаааааааа ми беее - откраднаха ми фаровете!!!
Последна промяна от Mephistofel на Чет 15 май 2008 8:32, променено общо 1 път.
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Ейййййй,писнааааааааааааа ми бееееееее!!!
Mephistofel написа:Знам, че подобни теми с нищо не помагат,ама да си излея мъката ... Станал баща ми сутринта да разходи кучето и к'во - колата ми от профила се блещи със слепи очи !!! Гепили ми фаровете!!! Е*и му майката - на паркинга пред блока!!!
Пичове, ако някой из региона на Дружба,Младост,Студентски,Горубляне чуе,че се продават фарове FK Angel Eyes за Golf III втора ръка да свирка! Само да си ги позная някъде ...
Ами ако кучето ти е кротко и добричко ....тъй става...
Я да дойдат да пипнат моята.....нищо,че сме на пътя на циганските банди....само като видат тоз левент да слиза от колата и....
....живея на пърия етаж и разстоянието до колата ми е 10 м....2 сек спринт за "човека%" от снимката......следва липсващи анатомични части и ....спестени пари за вечеря

Последна промяна от joker на Чет 15 май 2008 7:55, променено общо 1 път.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- jbussines
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ейййййй,писнааааааааааааа ми бееееееее!!!
joker написа:Mephistofel написа:Знам, че подобни теми с нищо не помагат,ама да си излея мъката ... Станал баща ми сутринта да разходи кучето и к'во - колата ми от профила се блещи със слепи очи !!! Гепили ми фаровете!!! Е*и му майката - на паркинга пред блока!!!
Ами ако кучето ти е кротко и добричко ....тъй става...
Я да дойдат да пипнат моята.....нищо,че сме на пътя на циганските банди....само като видат тоз левент да слиза от колата и....
....живея на пърия етаж и разстоянието до колата ми е 10 м....2 сек спринт за "човека%" от снимката......следва липсващи анатомични части и ....спестени пари за вечеря.....
И аз съм така и как се вика ползвам същата охранителна фирма само дето е женска ахахахаха ,но от мангали спасение няма остават с рани и без дрехи ,но акъла не им идва поне има респект де.
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”