колеги и колежки, как да се направи така че да помни всичко. да се отварят едни прозорци когато се въвеждат разни даннинапример или нещо подобно ? допълнителни програми не искам да инсталирам-по добре всичко от уиндоуса да се прави.
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !
Уиндоус въпрос ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jbussines написа:Даречем което аз разбрах ти търсиш конкретно посочвам пример с Internet Explorer 7 включваш отиваш на Tools - Internet Options - Content - AutoComplete -Settings и си маркираш ,но хората гледат да не сейват пароли ти обратното.
Някои пазят пароли

Точно това, което колегата ти е написал е, там трябва да ти е чек-нато Prompt me to save poasswords и ти запазва паролата и я въвежда автоматично в зависимост от username-а
myrshavija написа:Ако икаш джама да ти помни паролата за скайпа - няма да стане. Иначе ти може и да имаш представа какво искаш, но не можеш да го обясниш като хората - тряа да се досещаме или да гадаем ... е, може и да е забавно
благодаря, но не ми трябва за скайп

jbussines написа:Даречем което аз разбрах ти търсиш конкретно посочвам пример с Internet Explorer 6,7 включваш отиваш на Tools - Internet Options - Content - AutoComplete -Settings и си маркираш ,но хората гледат да не сейват пароли ти обратното.
точно това ми трябва

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”