Да има случайно колега, който разбира от паяци?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Да има случайно колега, който разбира от паяци?
Моля ако има такъв да ми пише на ЛС спешно
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
ZLaTa_KiFLa написа:Еми големия ми е избягал и не мога да го намеря никъде.Нз някав съвет.Всичко ще ми е от полза.Страх ме е да не го настъпя.Освен това терариума му е до леглото ми да не го смачкам на сън.Как да го примамя?Прегледах тъмните места, ама нищо
Ама ти си гледаш паяци,ли???

Щом е така не се притеснявай-ще ти наловя един буркан с паяци от село и ще ти направя форумен подарък

Сериозно-виж да ли не е могъл да излезе от жилището,защото ако е така много е вероятно някой вече да го е размазал (както бих постъпил аз ако видя свободно разкарващ се паяк)
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
da6o_amvr написа:ZLaTa_KiFLa написа:Еми големия ми е избягал и не мога да го намеря никъде.Нз някав съвет.Всичко ще ми е от полза.Страх ме е да не го настъпя.Освен това терариума му е до леглото ми да не го смачкам на сън.Как да го примамя?Прегледах тъмните места, ама нищо
Ама ти си гледаш паяци,ли???![]()
Щом е така не се притеснявай-ще ти наловя един буркан с паяци от село и ще ти направя форумен подарък![]()
Сериозно-виж да ли не е могъл да излезе от жилището,защото ако е така много е вероятно някой вече да го е размазал (както бих постъпил аз ако видя свободно разкарващ се паяк)
Най-вероятно е в стаята ми още, но те са активни вечер и на тъмно няма да го видя хич.Никаква идея нямам как да го примамя
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
То не се знае дали избягалия не е женскаОто Кац написа:намери му женска. ако е на зор, ше се покаже

Но все пак, сега питах - трудно да се примами паяк, просто поогледай абсолютно всички, не само на тъмните места. Защото точно сега в момента моя паяк търси слънце, и като светне в аквариума малко веднага излиза. Сорри, ама ......... с това мога да помогна. Пиши какво е станало.
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
V_i_T написа:То не се знае дали избягалия не е женскаОто Кац написа:намери му женска. ако е на зор, ше се покажеНо все пак, сега питах - трудно да се примами паяк, просто поогледай абсолютно всички, не само на тъмните места. Защото точно сега в момента моя паяк търси слънце, и като светне в аквариума малко веднага излиза. Сорри, ама ......... с това мога да помогна. Пиши какво е станало.
Мерси все пак.А мойте паяци са точно обратното, мразят светлината и се крият от нея
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”