Значи миналата година ходихме на море на равда, и там видяхме едни малки къщурки скатани далече от центъра от всичко. Къщите бяха оградени всичките, и имаха малки басейчета.
Обеснявам както мога как си стига до там. От центъра се слиза надолу миля имаше хотел олимп или нещо такова от там пак надолу пак се стига до един плаж който е целия в камъни и обрасъл с вородасли ( може би за това беше пусто там ). На плажа имаше няколко кея.
Точно срещу тоя камънен плаж има няколко къщи които силно ме интересуват тел., сайт и т.н.
П.С. Търсиме с жената далече от хората стая апартамент с възможност за готвене близо до морето ( да може жената да води детето да диша сутрин парите ). За сега тия къщи ми се въртят в главата ама не мога да ги намеря в нета.
Равда семейни къщи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Ако търсиш квартира, мога да ти препоръчам, относно спокойствието, но за тези "къщурки" дето си написал, просто нищо не ми говорят.
Лично аз (и семейството разбира се) сме фенове на Равда, всяка година сме там, при едни и същи хора. Останахме доволни първата година и затова от тогава- все при тях.
Като местоположение се намира на около 100-150 метра от бар "Хавай" по посока на морето в една тясна уличка, където единственото движение на автомобили е, когато някой пристига или си заминава. Условията не са луксозни, а нормални. Ако претенциите ти са за басейн и климатик, просто забрави.
До плажа са около 250-300 метра. Има и два малки плажа с една скала в морето, ако обичаш уединението, които са по- близо като ходене.
Това е за сега от мен. Ако имаш някакъв интерес, пиши за повече подробности, ще ти пратя и линк.
Лично аз (и семейството разбира се) сме фенове на Равда, всяка година сме там, при едни и същи хора. Останахме доволни първата година и затова от тогава- все при тях.
Като местоположение се намира на около 100-150 метра от бар "Хавай" по посока на морето в една тясна уличка, където единственото движение на автомобили е, когато някой пристига или си заминава. Условията не са луксозни, а нормални. Ако претенциите ти са за басейн и климатик, просто забрави.

До плажа са около 250-300 метра. Има и два малки плажа с една скала в морето, ако обичаш уединението, които са по- близо като ходене.
Това е за сега от мен. Ако имаш някакъв интерес, пиши за повече подробности, ще ти пратя и линк.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”