Клиент съм на Първа инвестиционна банка, не се притеснявам от шумотевицата около тях, но неработещото им интернет банкиране ме влудява. А и от това(новото им), което виждам към момента като работа и демо, нещо хич не ми харесва. Старото им беше толкова хубаво и удобно... Както и да е. Искам да си преместя част от парите в друга банка и ако някой може да ми препоръча такава с читаво интернет банкиране.
Под читаво разбирам да е платформено и браузърно независимо, да е пълно функционално (т.е. да не ми ограничава преводи и пр.), както и да работи с всички Certificate Authority в България.
Мислех Райфайзен, но те изискват подпис от Банксървиз, а моя не е от там. Макар, че бих ползвал и варианта им с token.
Ако някой може да сподели впечатления...

Интернет банкиране
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:Aз ползвам ЦКБ. Досега не съм имал никакви проблеми, а наскоро си купих от тях за 20лв електронен подпис за още по-голяма сигурност. Има си преводи, справки, движение на сметката и т.н. Не се изисква някакъв специален софуер, всичко става през браузера. Под firefox си бачка отлично.
погледнах го тяхното - те ползват същото интернет банкране, като досегашното на ПИБ, това което е писано от дейтамакс, а и на сайта си им го пише, че са го продали и на ЦКБ.
http://datamax.bg/bg/?p=prod_bg
За ОББ - по принцип нямам добро мнение за тях. Преди години даже си спомням, че искаха IE, а аз съм с мак и с линукс.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Re: Интернет банкиране
luciuz написа:Мислех Райфайзен, но те изискват подпис от Банксървиз, а моя не е от там. Макар, че бих ползвал и варианта им с token.
Незнам от къде имаш това инфо, но в Райфайзен за да ползваш интернет банкиране не се иска нищо освен да имаш сметка. Не се иска подпис от Банксървиз, а само си получаваш име и ПИН за достъп. А токена е просто за по голяма сигурност, като и без него си имаш пълен достъп да оперираш със сметката си онлайн. Лично аз ползвам такова банкиране и нямам никакви проблеми.
Ако имаш по конкретни въпроси за Райфайзен с удоволствие ще помогна с каквото мога.
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
edisonov написа:
Незнам от къде имаш това инфо, но в Райфайзен за да ползваш интернет банкиране не се иска нищо освен да имаш сметка. Н
Ако имаш по конкретни въпроси за Райфайзен с удоволствие ще помогна с каквото мога.
ами един приятел, който ви е клиент, но може и аз да съм се заблудил, защото изчетох на всички банки описанията.
Можеш ли да ми кажеш, кой е най-близкия клон до Изток/Изгрев? Гледах в сайта, мисля че този до София Ленд май идваше най-близко.
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
luciuz написа:
Можеш ли да ми кажеш, кой е най-близкия клон до Изток/Изгрев? Гледах в сайта, мисля че този до София Ленд май идваше най-близко.
Има на Цариградско в Бизнес център Актив на следващта спирка след Плиска.
- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
аз ползвам банкиране на рощенска банка - доволен съм. Всички плащания - кредити, консумативи, телефони, плащам чрез тази услуга и съм доволен. Но направиха една грешка - при плащане на мобилен телефон в падащото меню излиза мтел или глобул (вивател няма) а плащането бе направено на БТК. В последствие ми върнаха парите.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”