инфоpмация за Sony PlayStation Portable
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
инфоpмация за Sony PlayStation Portable
PSP е новата мания на племеника ми. Поразгледах малко из нета и видях, че има различни модели. Някой има ли опит с тази джаджа ? Трябва ми информация за различните модели, дали се намират игри в БГ и т.н.
Последна промяна от patter на Сря 21 май 2008 8:45, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: инфотмация за Sony PlayStation Portable
patter написа:PSP е новата мания на племеника ми. Поразгледах малко из нета и видях, че има различни модели. Някой има ли опит с тази джаджа ? Трябва ми информация за различните модели, дали се намират игри в БГ и т.н.
Доколкото съм запознат (малко) разликата е в пакета

В смисъл едни са базов модел, други имат екстри разни.. Такива работи.. Като цяло си заслужава (и аз мисля да си взема в скоро време), защото игри можеш да си смъкваш от замунди, арени и т.н.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Абсолютно безсмислена покупка според мен. Малък екран, недостатъчна резолюция, малък избор на игри за PSP. По-добрия (но и по-скъп) вариант е конзола. Вързал съм един Xbox 360 към 32 инчовия LCD и усещането към играта е невероятно.
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:Абсолютно безсмислена покупка според мен. Малък екран, недостатъчна резолюция, малък избор на игри за PSP. По-добрия (но и по-скъп) вариант е конзола. Вързал съм един Xbox 360 към 32 инчовия LCD и усещането към играта е невероятно.
Да и усещането да стоиш 8-9 часа на ден пред монитор и вечер пак да заседнеш пред телевизора е невероятно. Също и да спориш с някой, който иска да гледа тв, а ти искаш да играеш.
Екрана е най-големият и най-контрастен сред портативните конзоли. Или знаеш за по-големи с по-висок резолюция?
Игри излизат страшно много всяка седмица като си има и доста хитови заглавия. Освен това игрите могат да се теглят от интернет и да се играят напълно безплатно през мемори картата след смяна на фърмуера, което е изключително лесна и сигурна операция. Това обаче не е така при xbox 360 - там вероятността да я върнеш за гарация е огромна, а след като флашнеш двд-то гаранция ще видиш, но друг път.
И така, темата е обширна, но накратко това е най-доброто от потативните конзоли в момента.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kickd0wn написа:rosy написа:Абсолютно безсмислена покупка според мен. Малък екран, недостатъчна резолюция, малък избор на игри за PSP. По-добрия (но и по-скъп) вариант е конзола. Вързал съм един Xbox 360 към 32 инчовия LCD и усещането към играта е невероятно.
Да и усещането да стоиш 8-9 часа на ден пред монитор и вечер пак да заседнеш пред телевизора е невероятно. Също и да спориш с някой, който иска да гледа тв, а ти искаш да играеш.
Екрана е най-големият и най-контрастен сред портативните конзоли. Или знаеш за по-големи с по-висок резолюция?
Игри излизат страшно много всяка седмица като си има и доста хитови заглавия. Освен това игрите могат да се теглят от интернет и да се играят напълно безплатно през мемори картата след смяна на фърмуера, което е изключително лесна и сигурна операция. Това обаче не е така при xbox 360 - там вероятността да я върнеш за гарация е огромна, а след като флашнеш двд-то гаранция ще видиш, но друг път.
И така, темата е обширна, но накратко това е най-доброто от потативните конзоли в момента.
Никъде не съм казал че от портативните не е най-доброто. Факт, такова е. Но просто е портативно

rosy написа:Абсолютно безсмислена покупка според мен. Малък екран, недостатъчна резолюция, малък избор на игри за PSP. По-добрия (но и по-скъп) вариант е конзола. Вързал съм един Xbox 360 към 32 инчовия LCD и усещането към играта е невероятно.
С разликата че псп е преносимо

- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:kickd0wn написа:rosy написа:Абсолютно безсмислена покупка според мен. Малък екран, недостатъчна резолюция, малък избор на игри за PSP. По-добрия (но и по-скъп) вариант е конзола. Вързал съм един Xbox 360 към 32 инчовия LCD и усещането към играта е невероятно.
Никъде не съм казал че от портативните не е най-доброто. Факт, такова е. Но просто е портативно :wink: Относто това че вероятността да се прецака бокса е огромна, това е огромна лъжа. Вероятността е точно същата колкото и да се случи това:
:D
Вероятноста е огромна поради лошото охлаждане и това не е тайна. Няма смисъл да спорим има тонове изписани по въпроса. Един прост сърч в гугъл за "red circle of death" или "ring of death" може да го докаже.
Относно брикването, да беше факт, но преди година и повече, вече си има универсални батерии за ънбрик на ВСЯКО псп.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kickd0wn написа:rosy написа:kickd0wn написа:rosy написа: Вероятноста е огромна поради лошото охлаждане и това не е тайна. Няма смисъл да спорим има тонове изписани по въпроса. Един прост сърч в гугъл за "red circle of" или "ring of
" може да го докаже.
Относно брикването, да беше факт, но преди година и повече, вече си има универсални батерии за ънбрик на ВСЯКО псп.
Наистина няма смисъл да спорим, конзолите произведени след юни 2007 година са с оправен проблем. Един прост сърч в Гугъл го доказва. А и не ми трябва Гугъл тъй като го знам от личен опит

Относто колега с първия пост, ако държиш на PSP виж има промоции за около 250 лв го продават бонус с две оригинални игри. Мисля че Пулсар предлагаха такава оферта.
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Piece.
п.с. Юни месец ще излезе PSP God of war edition, който ще е много мазен на външен вид. http://www.joystiq.com/2008/02/26/desti ... p-in-june/

п.с. Юни месец ще излезе PSP God of war edition, който ще е много мазен на външен вид. http://www.joystiq.com/2008/02/26/desti ... p-in-june/
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
patter написа:Ще погледна пулсар какво имат. иначе идеята беше да го взема от чужбина (имам едно ходене до холандия).
Има ли нещо, което трябва да гледам по-специално ? Някакви тънки моменти свързани с firmware, модели и т.н. ?
Не, всеки firmware се сваля надолу вече. Най-добре е ако вземеш пакет - игра, конзола, филм и мемори карта примерно (Daxter pack), а не само чистата конзола (Basic pack).
- Ivailo
- Контакти:
Чакай сега.. ти сравняваш телефон с лаптоп едва ли не.
PSP = playstation PORTABLE
Айде вземи си плазмата с xbox-а в колата да те видим на дълъг път к'во ще правиш.
Зависи за какво ти трябва конзола. Ако ти е за вкъщи - настолна, ако ти е за навън - portable.
Въпреки, че смятам за вкъщи и аз да си взема PSP.
- Ivailo
- Контакти:
kickd0wn написа:patter написа:Ще погледна пулсар какво имат. иначе идеята беше да го взема от чужбина (имам едно ходене до холандия).
Има ли нещо, което трябва да гледам по-специално ? Някакви тънки моменти свързани с firmware, модели и т.н. ?
Не, всеки firmware се сваля надолу вече. Най-добре е ако вземеш пакет - игра, конзола, филм и мемори карта примерно (Daxter pack), а не само чистата конзола (Basic pack).
Е играта и филма може да си ги свали, що да ги плаща?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”