Колега детски психолог или някой,който да се занимава с деца
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Колега детски психолог или някой,който да се занимава с деца
Имам питане.Сякаш не е за детски психолог но ми се иска някой наясно с умствените възможности на децата на 2-3 години да го запитам нещо.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
А не бе.Не съм се панирал.Просто и двамата със жена ми няма кого да запитаме.То може да е тъпо ама мене ми е странно.Интересно ми е дете на 2 годинки "нормално" ли е да запомни две песнички и да си ги рецитира без никаква помощ.Като гледам 2-3 комшийчета ,са на по 3 почти и само ръмжат и некви нечленоразделни.Викам да не би да познавам гений.Може и да е тъп въпроса ама ... 

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Хайде,хайде.....много психолози станахме
.....какво ще му е на детето...просто си има интелект,а благодарение на родителите си интелектът се развива в степен на интелигентност...да не говорим,че паметовите способвости са строго индивидулни и генетично заложени.....радвайте му се и да е живо и здраво.....мой съвет не водете децата на лекар(макар,че психологът не е лекар),ако това не е наложително-стресирате ги ненужно!

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:Хайде,хайде.....много психолози станахме.....какво ще му е на детето...просто си има интелект,а благодарение на родителите си интелектът се развива в степен на интелигентност...да не говорим,че паметовите способвости са строго индивидулни и генетично заложени.....радвайте му се и да е живо и здраво.....мой съвет не водете децата на лекар(макар,че психологът не е лекар),ако това не е наложително-стресирате ги ненужно!

- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Здрасти, искам да споделя опит. Моят син също от съвсем малък знаеше много песнички и стихчета. Просто защото имаше кой да се занимава с него. Радвай се на детето и го поощрявайте да учи нови неща. този проблем не е а психолог! Това не е и проблем, всъщност. Макар че, когато синът ми беше в 7 клас, класната му ни заяви непременно да го водим на психолог, защото не било нормално на неговата възраст да чете толкова много?????!!!!!!!! Да си призная, с жена ми се консултирахме с психолог. И той щеше да падне - каза да му пратим класната, а не детето!!!!!!! Така че - да ви е живо и здраво детенцето!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”