http://o2-bg.com/AVM-Media.mpg
Ха да ви видя сега, колко сте свободомислещи
Клипа е много идеен, но за съжеление нито една телевизия не иска да го излъчва. Не знам дали проблема е в целувката или в нещо друго! Нали разправят, че в България нямало дискриминация!
Леко брутален клип
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
°niksi° написа:Лично за мене не е най-приятната гледка мъже да си пускат езици.
Съгласен!
А тая реклама ми напомни на един виц:
Иванчо пита баща си:
-ТАте, тате, аз от къде идвам?
-Ами щъркела те донесе татевото.
-Тате, тате, а братовчеда Кирчо?
-И него щъркела татевото...
-Е добре бе тате.. едно не мога да разбера.. такива готини жени имате в родата а вие все щъркели е*ете...
Та и тази реклама малко така.... готина манекенка а пък нашия на другар по оръжие налита

Е мерси.. ама чак пък толкова алтернативно ми идва в множко

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Самият клип е направен дървено и някакси не се връзва идеята на "алтернативната медия" с обратните. Това да си гей не е алтернативен избор. Според мен или си такъв или не ... в смисъл, че в това няма никакъв избор. Оттам и идеята да се рекламира алтернативна медия чрез гейове е куха, единственият положителен ефект би бил, че все пак сме консервативно общество и клипа би шокирал широката аудитория и съответно би привлякал внимание.
Може би се е търсил подобен ефект, както при рекламите на Pony, но там нещата са изпипани в пъти по-добре.
Въобще този клип, според мен би трябвало да е насочен към рекламодателите, които трябва да забележат появата на нов тип медия, а по подразбиране, точно тази част от зрителите са най-консервативни и подобен клип би имал негативен ефект - мое мнение де
Останалите зрители, така или иначе, ще са принудени да гледат новата медия
примерно няма как да не виждаш билбордовете, така и тези екрани ще ги виждаш 
Може би се е търсил подобен ефект, както при рекламите на Pony, но там нещата са изпипани в пъти по-добре.
Въобще този клип, според мен би трябвало да е насочен към рекламодателите, които трябва да забележат появата на нов тип медия, а по подразбиране, точно тази част от зрителите са най-консервативни и подобен клип би имал негативен ефект - мое мнение де

Останалите зрители, така или иначе, ще са принудени да гледат новата медия

Върни се в “ОФФ-Топик - други”