:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Състоянието на пътищата!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
pinokio
Автомобил:
Двигател:

Състоянието на пътищата!!!

Мнениеот pinokio » Пет 23 май 2008 8:48

Искам да ви предложа, ако сте съгласни да обсъдим и да набележим лошите участъци по пътищата , защото състоянието на пътищата , заедно с превишената скорост са главните фактори за катастрофи.
И ако желаете може да споделите,къде сте видял лош участък , къде липсва рмаркировка , която е много важна , особено при нощни пътувания и да видим кое подразделение от Агенцията по пътищата не си е свършило работата, защото ,ако ние не осъществяваме контрол,няма кой да свърши тази работа ....СТИГА СМЕ СПАЛИ :!:
Няма нужда от главни букви!
mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 23 май 2008 8:49

по лесно ще е да се напише къде са хубавите пътища :roll:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пет 23 май 2008 8:51

[quote="batmilko"]по лесно ще е да се напише къде са хубавите пътища :roll:[/quote]

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 23 май 2008 9:08

Е - нека не сме чак толкова черногледи - правят се доста пъища - някой нови, друи се ремонтират. Все пак има още мноооо какво да се желае. :arrow:
Аз веднага мога да назова като супер гаден участък отсечката на излизане от София по пътя за Перник - след Княжево. Мисля, че Цар Борис 3ти се кавза булеварда - ако там вече не му се сменя името. И в двете посоки ( и на влизане, и на излизане) кратерите са огромни - внимавайте. Точно там преди 2-3 месеца за малко да бастардисам една гума с джанта на Дачия Логан - добре, че се размина без последствия - бях с малка скорост. :arrow:

pinokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinokio » Пет 23 май 2008 9:14

НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЧЕРНОГЛЕДСТВО, А ЗА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ, НЕ БИВА ДА ОСТАВЯМЕ И ДУПКА ПО ПЪТИЩАТА, ВСЕ ПАК НАЛИ НИЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ,А ДА НЕ ГОВОРИМ И ЗА АКЦИЗИ, ПРЕИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ЗА ПЪРВИТЕ ТРИ МЕСЕЦА Е НАД 1 МЛРД ЛЕВА , ТЕЗИ ПАРИ СА ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ .....И ЕСТЕНСТВЕНО ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ НА ПЪТИЩАТА, КАТО НА НАШИ СОБСТВЕНИ.....ДА НЕ ГОВОРИМ С БОЯТА ЗА МАРКИРАНЕ КАКВИ ДАЛАВЕРИ СТАВАТ ,МАРКИРОВКАТА НОЩНО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА СВЕТИ МНОГО ПРЕД АВТОМОБИЛА .....

connor cane написа:Е - нека не сме чак толкова черногледи - правят се доста пъища - някой нови, друи се ремонтират. Все пак има още мноооо какво да се желае. :arrow:
Аз веднага мога да назова като супер гаден участък отсечката на излизане от София по пътя за Перник - след Княжево. Мисля, че Цар Борис 3ти се кавза булеварда - ако там вече не му се сменя името. И в двете посоки ( и на влизане, и на излизане) кратерите са огромни - внимавайте. Точно там преди 2-3 месеца за малко да бастардисам една гума с джанта на Дачия Логан - добре, че се размина без последствия - бях с малка скорост. :arrow:

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Пет 23 май 2008 9:41

ако тръгнеме да правиме списък на дупките тази тема ще е от хиляди страници...

pinokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinokio » Пет 23 май 2008 9:52

ето структурата и отговорностите , тук трябва да си търсим правото да шофираме по безопасни пътища
http://www1.government.bg/ras/preview.html

kacho написа:ако тръгнеме да правиме списък на дупките тази тема ще е от хиляди страници...

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 23 май 2008 10:04

мисията невъзможна е това което си намислил да се търси отговорност камо ли да тръгнат да оправят пътищата :wink:

Потребителски аватар
The_Game
Автомобил: Golf IV
Двигател: ALH 1999

Мнениеот The_Game » Пет 23 май 2008 10:05

С една дума УЖАСНО , парите от винетките май отиват за колите на депутатите :evil:

ceko1993
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceko1993 » Пет 23 май 2008 10:27

Както всичко останало , така и пътищата ще има дълго да чакаме да ги оправят :evil:

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пет 23 май 2008 10:36

Пътищата в София ги затвориха :lol:
едвам се прибирам, права по хиляди нарушения за да успея да се прибера до вкъщи за 50-60мин. и то при условие че минавам по малки улички еднопосочни с ръчка и се моля да не дойде някой отсреща :lol:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 23 май 2008 10:43

Zoran написа:Пътищата в София ги затвориха :lol:
едвам се прибирам, права по хиляди нарушения за да успея да се прибера до вкъщи за 50-60мин. и то при условие че минавам по малки улички еднопосочни с ръчка и се моля да не дойде някой отсреща :lol:

и аз минавам по такива, ама с колата :lol:
при това в правилната посока :twisted:

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пет 23 май 2008 10:45

batmilko написа:
Zoran написа:Пътищата в София ги затвориха :lol:

и аз минавам по такива, ама с колата :lol:
при това в правилната посока :twisted:

Ако минавам в правилната посока, малката ще ме чака до 21:00 в градината :lol:

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Пет 23 май 2008 10:48

Колеги на мен ми написаха АКТ за винетка по пътя Силистра-Шумен които е в укаяно сътояние,няма знаци,няма маркирожка,има дупки като шахти,абе за нищо не става единствено за ТРАКТОРИ,

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пет 23 май 2008 10:53

Rado GTI написа:Колеги на мен ми написаха АКТ за винетка по пътя Силистра-Шумен които е в укаяно сътояние,няма знаци,няма маркирожка,има дупки като шахти,абе за нищо не става единствено за ТРАКТОРИ,

Що не писа, че имаш съмнение, че полицаите са употребили алкохол, искали са ти пари и след като не си им дал са ти писали АКТ при условие че си имал винетка :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”