nokia Е51 или N73 кой е по...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
nokia Е51 или N73 кой е по...
Мисля да си копувам нов телефон но се колебая между nokia N73 и nokia Е51 като и двата са доста добри и единият компенсира липсите на другия и обратно разликата е че Е 51 има безжичен интернет но няма камера отпред за обаждане с картина -примерно скаип. и задната камера му е 2 мегапиксела вместо 3 моля някой който е запознат да даде повече инфо за този Е51 телефон, че май него ше зема интересувам се дали на него могат да се гледат клипове от интернет саитове и онлаин телевизий и дали варви навигация на него с JPS-блитут модул за европа сички вазможни нешта и екстри които могат да му се инсталират и качат кой какви наблюдения има и знай за модела предимства и недостатаци с N73 - такива.
Последна промяна от maznia на Съб 24 май 2008 6:41, променено общо 1 път.
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с N73 music edition сложил съм му една карта 2гб кеф ти снимки,кеф ти музика-оркестър,кеф ти филми.Дисплея е страшен,за батерията да не говориме-в началото като го взех ми изкаравше по 2-3 дена но напоследък забравям кога го зареждам,кара по 4-5-6 дена като имаш впредвид че музика и снимки бая цъкам.Единственият за мен сериозен недостатък както и ти написа е липсата на Wi-Fi,ако това не те притеснява чак толкова много взимаи N73 и ще си доволен от функции,снимки и звук 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
И двата са Symbian, т.е, и двата поддържат допълнителен софтуер като нави програми и т.н. Аз лично харесвам Е51 повече.
иначе относно камерите - не е ли Carl Zeiss оптика например и поне силна LED светкавица каквито са на SE, да ти кажа все тая колко MP e... разликата е никаква.
До преди половин година бях с N80.... малко да се смрачи и до там... светкавица все едно че нямаше, голяма работа че беше с 3,2 МP.
иначе относно камерите - не е ли Carl Zeiss оптика например и поне силна LED светкавица каквито са на SE, да ти кажа все тая колко MP e... разликата е никаква.
До преди половин година бях с N80.... малко да се смрачи и до там... светкавица все едно че нямаше, голяма работа че беше с 3,2 МP.
- smg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това, което каза колегата по-горе че батерията на Н73 издържала 4-5 дена е просто смешно. Не, че на Е51 държи много повече де.
Имал съм и двата телефона. Като цяло са почти еднакви. Според мен wifi е много по ценна екстра от някаква камера. Така, че е въпрос на вкус.
Скачай до магазина да ги разгледаш и разцъкаш от близо.
Имал съм и двата телефона. Като цяло са почти еднакви. Според мен wifi е много по ценна екстра от някаква камера. Така, че е въпрос на вкус.
Скачай до магазина да ги разгледаш и разцъкаш от близо.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз бих избрал Е51, просто за момента съотношение качество,практичност,тегло,цена е най-доброто за мен. За стрийминг (тв лайв) и двата го поддържат. За Н73 има отделен модул за гледане на DVB-H. Ето тук може да намериш малко повече инфо за него, ама доколкото знам няма смисъл в БГ. Абе взимай смело Е51, ще останешочарован.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
аз определено съм за Н серийте, както каза колегата Gesha_gti това е уникален телефон,прави страшни снимки а да не говорим за другите милиони функции,аз също съм доволен от моята Нукийка
макар и н70 ме. и двата телефона си ги бива в това няма спор но аз ли4но ако бях на твое маясто колега бих избрал н73 ме
желая ти успех в избора 

- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Е 51 - имам такава машина от половин година, идеалният работен телефон. Сравнително добра батерия, няма нужда да описва какви са му характеристиките - можеш да ги прочетеш навсякъде. Тънък, стилен.
Замисли се за HTC с пълна QWERTY клавиатура, тука на разните му документи и чатове трябва да кълва като идиот, щото не ми се дават 100 Е за блутуут клавир. HTC-то е много добра алтернатива и е с уиндоус мобайл т.е. всичкото ще ти е като на компа. На Симбиана трябва да свикнеш, че всичко ще е по-различно
Замисли се за HTC с пълна QWERTY клавиатура, тука на разните му документи и чатове трябва да кълва като идиот, щото не ми се дават 100 Е за блутуут клавир. HTC-то е много добра алтернатива и е с уиндоус мобайл т.е. всичкото ще ти е като на компа. На Симбиана трябва да свикнеш, че всичко ще е по-различно

и аз мисля че Е51 е по добре като избор независимо че няма светкавица и втора камера е нема ме гледат по скаипа ко да праим, но за интернета ме интересува дали ше мога си влизам свободно както тук из сайтовете и да си гледкам и чета и клипчета да зяпам това ме валнува доста за да сам сигурен че ше пренебрегна N73. Ха-ха а торенти ше може ли да сваля да го еба и кат се прибера хоп на компа и зяп-зяп-убремали размечтах се кои го е ползвал интетрнета да каже ко може -има барчета кадето има безплатни мрежи за канекване кой е ползвал така
Върни се в “ОФФ-Топик - други”