Как да видя S/N на батерия на лаптоп без да я свалям
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
oSViRePql написа:Кажи и ние да знаем
Подкрепям!!!
Последна промяна от VW_forever на Сря 28 май 2008 21:26, променено общо 1 път.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
kris11 написа:А какво сложно има да се извади батерията и да се види сер. номер??
Да не би да е със секретни болтчета закрепена ?/
И за какво е тази тема ?? Модераторите не могат ли да вземат отношение , или им е по-лесно да скачат на някой новодошъл за елементарен въпрос ?
Щом питам значи има нещо сложно.Освен това без да се намесват модераторите помолих темата да бъде заключена отдавна ,защото реших проблема .Ако все пак колега си мислиш ,че се опитвам да спамя погледни всички петъчни спам теми и ако видиш едно мое мнение ми пиши ЛС/всъщност има едно/

Извинявам се за късния отговор за това с какво реших проблема с това
http://www.pbus-167.com/ Програмата е правена за центрино /а моя процесор е такъв и с него има много повече възможности -клок и др/
В момента има и плугин за core 2 duo
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
kris11 написа:@mely
Извинявай , ако съм те засегнал , но да се извади батерията на 1 лаптоп е една елементарна операция извършваща се при изключено състояние.
Тази лаптоп сигурно е някаква космическа технология предназначена за есктремални натоварвания , че закрепването на батерията да е осигурено поне 5 торно.
Че се засегнах малко засегнах се Батерията се вади точно за две секунди но я си представи че на батерията нищо не пише,няма стикер абе нищо ,а тогава ми кажи как да и видя серийния номер.Интересно нали.Оригиналната ми батерия си има всичко но ми попадна една нова но с съмнителен произход та реших да разбера нещо повече за историята и.
Та така въпроса го смятам за приключен
Върни се в “ОФФ-Топик - други”