Колеги, дайте съвет по следния проблем:
Имам апартамент в сграда - ново строителство.
Договорката с всички беше, че в цените на жилищата влиза и по едно паркомясто в двора на сградата. Сега се оказа, че на паркоместата нещо не им излиза броя и един, или двама - трима ще останат без паркоместа.
Дали да се откажа от паркомястото (имам да давам още пари, които мога да искам да ги опростят) или да си настоявам да ми осигурят такова.
Ако се откажа ще спестя известна сума (5 - 10 хил. лв.???) - засега има къде да се паркира около сградата, обаче наоколо се строи здраво, вкл. офиси и след 2 - 3 години ще има проблеми с паркирането, тогава ще трябва да си оставям колата където заваря - на стотина метра наоколо.
Иначе жилищата са прехвърлени, сега прехвърлят на всеки идеални части от земята.

Да се откажа ли от паркомястото?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Рабит, и за 10 хил лв не знам дали си струва да се откажеш от мястото. Та вече гаражите започнаха да вървят по 20 хил.евро в гъсто заселените квартали. Сега ще спестиш 5 хил.евро, но не се знае дали след година, две няма да ти излязат през носа. Ако строго забранят паркирането по тротоарите или направят масово сини зони навсякъде?
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Не се отказвай от мястото. Освен както казват колегите, че след време може и никъде да няма място за паркиране, дори "наоколо", има и друго, поне колата ти е в затворен вътрешен двор, не е гаранция, но все пак е една идея по сигурно. Поне няма да ти я драскат пияници и зле паркиращи субекти. И все пак в кой район се намира блока?
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”