Ае къв е тоз народ беееееее
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Ае къв е тоз народ беееееее
Гепаха ми CD-то от колата ... Татко стоял на терасата да пуши и гледа една птрулка спира някакъв младеж. Проверяват ги и си заминават. 30 сек. след това младежа забива на прозореца на голфа, някак си успява а отвори врата, взима CD-то и заминава. Докато татко слезе до долу (живеем на 9тия етаж) оня вече го няма. През това време аз се прибирах и може би сме се разминали с младежа, ама кой да знае .. ако бяха врътнали едно телефонче така щях да го посрещна с едни шутове в корема .... Аз просто нямам думи .. Посред бял ден да гледаш как ти крадат колата ... БАХТИ И НАРОДА БАХТИ И ЧУДОТО .... Разчитаме на полицаите, който са му направили проверката да са го записали ....
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ае къв е тоз народ беееееее
Re5Pec7 написа: .... Разчитаме на полицаите, който са му направили проверката да са го записали ....
смех..... ти ченгезаври са си взели просто таксата да не го закачат ....
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
stoqn_g60 написа:и после бой колкото може ,абе направо режи ръцете и тва , съжалявам за слъ4ката колегаMarto0 написа:Провери в районното кой са проверявали, на еди коя си улица в толкова часа и ще излезе името на младежа.в сбъркана държава сбъркани хора
Тя таз от полицията като видя, че татко е военен каза "Добре, че не сте го хванали" защото знаеше, че ако го беше хванал оня щеше да е начупен целия и после ... проблеми с работата. Ама ако аз го бях набарал тоз ... напрао незнам ... с шутове в главата щях да му вляза ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”