Та тъщугерката / галено на тъщата/ решила да си купува фотоапарат да снима внучето и ме натовари с опасната задача да и избера фото за 200-250 лева, та въпроса е какво цифрово фото с лесно меню за тези малки пари ?
Ами ако си говоеим за качество-аз бих препоръчал Praktika и аз съм с такъв и нямам забележки по него.
Даже ако не се лъжа някой продаваше такъв тука из форумите .
Веднага един глас а Практика - много доволен. За парите си е перфектна, и е много малка и лесна за носене - има си калъф, който се слага на колана и направо забравяш, че е с теб.
http://www.photo.store.bg/c/p-p/m-727/i ... -6503.html Купих я от един колега от форума.
SAMSUNG S850, изненадващо добра и нискошумяща матрица и 5 кратен оптичен зуум. Простичко меню, добър автоматичен режим. Работи с 2 АА батерии - едно зарядно и си безсмъртен. Приема до 4 ГБ SD карта - пускаш я да снима цяло лято на корем и веднъж на 3-4 месеца източваш
За тези пари най добре тоя самсунг.Каноните ниския клас снимат лошо на сони детайлите са зле и дисплея е гаден.Ако иска колегата да пише ЛС да му обесня по подробно и да му препоръчам нещо
Към колегите препоръчващи Praktica - не подлъгвайте хората моля. Сегашните Praktica нямат абсолютно нищо общо с легендарните си немски предшественици. Търговската марка е закупена от китайци. Качеството е трагично, сглобката е кошмар, лещите са пластмасови .... какво си говорим .... вече нищо немско няма там. Бягайте далече от тези боклуци.