:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

България ЕЪР

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

България ЕЪР

Мнениеот scuba » Сря 04 юни 2008 9:50

Искам да искажа въмущението си от нашата т.н. аеролинии. Просто НЯМА такива идиоти като тези.
Предишните МНОГОКРАТНИ случай няма да ги коментирам (КВо ше кажеш Съни? Няма да ги коментираме нали :-) )
Ще спомена само един от миналата години и 2 от тази седмица
Първият е много фрапантен:

1.Отивам да посрешам брат'чедката от Франкфурт. Лети с въпросните тиквеници. Самолета трябва да излети от София. Да отиде до Франкфурд. Да презареди, натовари и да се върне обратно в София
По расписание трябва да се върне в София в 16:30. Отивам на летището към 16:15 да я чакам. И СЕ ОКАЗВА ЧЕ САМОЛЕТА ОЩЕ НЕ Е ИЗЛЕТЯЛ ЗА ФРАНКФУРД. Представяте ли си що за идиоти са

2. Дъщеря ми пътува за Москва миналата седмица. Самолета трябва да излети в 12:30. Отлагат полета за 15:30. После го отлагат за 16:30. В следствие на което децата пристигат в Москва и са истървали влака с който трябва да пътуват 14 часа до Казан. Налага се цяла нощ да останат на гарата в Москва, за да хванат следващия влак, който е рано сутринта.

3. Дъщеря ми днес ТРЯБВА да се върне от Москва. Говоря с детето "Тате, кацаме в 22:10 в София" Хубу. Влизам да видя расписанието, за да съм сигурен. Ми оказва се, че акъв самолет изобщо няма по расписание. Обаждам се "Ами господине, още не сме съгурни дали самолетът ще излети от Москва и за това не сме го включили в разписанието"

Е МОЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО? Тия кретени вече не гледат да пристигнат в точния час. Те вече се надявам да оцелят ПОНЕ ДЕНЯ на пристигане. Скоро очаквайте да уцелват седмицата
"Самолетът на БГ Аър ще пристгне м/у понеделни и сряда. Моля оачавайте повече инфо"
И авиолиниите ни са като държавата деба. Как може тъщата на пътува с Луфтханза от София до Сан Диего и да има закъснение 20 мин (при 14-15 часа път). А нашите авиолинии да правят закъснение от 6 часа на 2 часа летателно време?
Има неща които не мога да разбера в тази държава

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 04 юни 2008 10:06

Скубич, полета на сестра ми: пегасус мисля беше компанията, трябва да кацне в 1:30 през нощта, а като одитод в 1:30 още не беше излетял от бодрум...значи не е само в нашия телевизор проблема... :P

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 04 юни 2008 10:12

миналата година като се качих от Делта нa България Еър, не знам как се почувствах, че 737-то им беше трагедия - айде, че миришеше на керосин докато пътувахме - айде, че миришеше и на кенеф, а и беше мръсно - пак айде, ама наистина като чух персонала да се псува с един пасажер, вече си викам 'над България сме' mhihi , а и стюардесите не спряха да се пощипват със стюардите, идеше ми и аз да си дръпна някоя mhihi

chefito написа:Скубич, полета на сестра ми: пегасус мисля беше компанията, трябва да кацне в 1:30 през нощта, а като одитод в 1:30 още не беше излетял от бодрум...значи не е само в нашия телевизор проблема... :P

Чефане, пак ли успя да наспамиш ве, бре, бре, бре mhihi

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 04 юни 2008 10:16

Вики за 1 година в Китай всичките им влакове взети заедно имат 3 секунди закъснение!
За 1 седмица в България всичките ни влакове имат 4 месеца закъснение :lol:

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 04 юни 2008 10:23

А да не говорим че в самолетите на БГ еър пътниците са натъпкани като в консерва, няма място да влезеш между седалките, не да си отпуснеш краката. Шокът ми беше огромен като се наложи да лета в кратък период с нашите и Луфтханза - самолета беше 737 - 300(мисля), но в единия си пътуваш като човек, в другия си като багаж....

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Сря 04 юни 2008 10:33

Пълни нещастници са тези. Приятелката ми пътува почти всяка седмица Варна-София и обратно. България Еър имат няколко полета през деня, сутрин рано един и след това друг или други, не знам колко са точно. Та отива тя за първия полет, който си е планиран, продали са й билет на нея, има го в расписанието. Обаче те не са продали достатъчно билети според тях и полета няма да им е на печалба. Та просто го анулират и трябва да чакаш следващия полет. Нищо че си си направил сметката да си във Варна еди кога си и на базата на това си си направил вече важни работни срещи. Но ще е така докато има монопол, за това им е лабаво около врата все още.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 04 юни 2008 10:35

mladvampirTDI написа:А да не говорим че в самолетите на БГ еър пътниците са натъпкани като в консерва, няма място да влезеш между седалките, не да си отпуснеш краката. Шокът ми беше огромен като се наложи да лета в кратък период с нашите и Луфтханза - самолета беше 737 - 300(мисля), но в единия си пътуваш като човек, в другия си като багаж....
ех ханзата :oops:

тва са друг клас бре,ко искате от наща смотана държава и от колегите ТИМ-джии :roll:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 04 юни 2008 10:46

LILO&STICH написа:тва са друг клас бре,ко искате от наща смотана държава и от колегите ТИМ-джии :roll:

даам това е един от отговорите, а България са останалите отговори mhihi

Изображение

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Сря 04 юни 2008 10:46

LILO&STICH написа:ех ханзата...

Lufthansa uber alles
това беше само седалката

Изображение

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 04 юни 2008 10:49

хаха,Пламен

това се цака допълнително бре :lol:

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 04 юни 2008 11:49

Ами от там и следния виц:
Диспечер от кулата до самолети:За полет 302 на японските авиолинии сега е 15h 23min 06sec,за френските авиолинии сега е 15h 23min.За Бългериън еърлайн--днес цял ден е сряда.

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Сря 04 юни 2008 12:59

Пилот на самолет от България Еър си слага парашут и тръгва да скача.
Пътниците уплашени питат-Какво става?
А той отговаря-А нищо! Проблеми в работата!

То да беше проблема само в закъсненията!!! Машините им са в окаяно състояние, купени трета ръка и готови да се разпаднат!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 04 юни 2008 13:23

хименно поради това не летя с тия тимаджии
по стечение на обстоятелствата ползвам луфтханза и там нещата са от друг вид и род
фашаги кво да правиш

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Сря 04 юни 2008 14:40

И моитe отзиви от България Еър не са блестящи, но и големите правят издънки, а понякога не зависят и от тях нещата- пример: по Коледа 4 дни пътувах от Франкфурт до София с Луфтханза, като маршрута беше...Франкфурт-Мадрид-Варна-София :lol:

Последна промяна от Ivo_Dinkov на Сря 04 юни 2008 14:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 04 юни 2008 14:43

Ivo_Dinkov написа:И моито отзиви от България Еър не са блестящи, но и големите правят издънки, а понякога не зависят и от тях нещата- пример: по Коледа 4 дни пътувах от Франкфурт до София с Луфтханза, като маршрута беше...Франкфурт-Мадрид-Варна-София :lol:

E какво се оплакваш, посетил си допълнително 2 града :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”