Предишните МНОГОКРАТНИ случай няма да ги коментирам (КВо ше кажеш Съни? Няма да ги коментираме нали

Ще спомена само един от миналата години и 2 от тази седмица
Първият е много фрапантен:
1.Отивам да посрешам брат'чедката от Франкфурт. Лети с въпросните тиквеници. Самолета трябва да излети от София. Да отиде до Франкфурд. Да презареди, натовари и да се върне обратно в София
По расписание трябва да се върне в София в 16:30. Отивам на летището към 16:15 да я чакам. И СЕ ОКАЗВА ЧЕ САМОЛЕТА ОЩЕ НЕ Е ИЗЛЕТЯЛ ЗА ФРАНКФУРД. Представяте ли си що за идиоти са
2. Дъщеря ми пътува за Москва миналата седмица. Самолета трябва да излети в 12:30. Отлагат полета за 15:30. После го отлагат за 16:30. В следствие на което децата пристигат в Москва и са истървали влака с който трябва да пътуват 14 часа до Казан. Налага се цяла нощ да останат на гарата в Москва, за да хванат следващия влак, който е рано сутринта.
3. Дъщеря ми днес ТРЯБВА да се върне от Москва. Говоря с детето "Тате, кацаме в 22:10 в София" Хубу. Влизам да видя расписанието, за да съм сигурен. Ми оказва се, че акъв самолет изобщо няма по расписание. Обаждам се "Ами господине, още не сме съгурни дали самолетът ще излети от Москва и за това не сме го включили в разписанието"
Е МОЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО? Тия кретени вече не гледат да пристигнат в точния час. Те вече се надявам да оцелят ПОНЕ ДЕНЯ на пристигане. Скоро очаквайте да уцелват седмицата
"Самолетът на БГ Аър ще пристгне м/у понеделни и сряда. Моля оачавайте повече инфо"
И авиолиниите ни са като държавата деба. Как може тъщата на пътува с Луфтханза от София до Сан Диего и да има закъснение 20 мин (при 14-15 часа път). А нашите авиолинии да правят закъснение от 6 часа на 2 часа летателно време?
Има неща които не мога да разбера в тази държава