:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Колко пари са социалните помощи?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Колко пари са социалните помощи?

Мнениеот BastunSelski » Пет 06 юни 2008 15:54

Питам,защото мисля да се регистрирам за безработен!На какъв принцип се дават тези пари?Само трудовата книжка ли искат като документ и сигурни някаква декларация...Има ли нещо по-специално?

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 06 юни 2008 16:13

млад, здрав при това бастун от село, ще се регваш за помощи...битер ромите...стегни си ануса и бачкай като всички нас :( ...излагаш се...

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Колко пари са социалните помощи?

Мнениеот lowrider » Пет 06 юни 2008 16:13

BastunSelski написа:Питам,защото мисля да се регистрирам за безработен!На какъв принцип се дават тези пари?Само трудовата книжка ли искат като документ и сигурни някаква декларация...Има ли нещо по-специално?

...Месечни – определят се спрямо численост, възрастов състав, здравословно състояние, специфични признаци за подпомаганите лица (семейства).
    Диференциран минимален доход:
    ДМД=К.ГМД
    К – коефициент на съответното лице (семейство)
    ГМД – гарантиран минимален доход
    Месечните социални помощи са разлика от Диференцираня минимален доход и Личния доход на член от семейството
    МП=ДМД-ЛД
    МП – месечни помощи
    ЛД – личен доход

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 06 юни 2008 16:24

chefito написа:млад, здрав при това бастун от село, ще се регваш за помощи...битер ромите...стегни си ануса и бачкай като всички нас :( ...излагаш се...

Е защо пък точно ануса да си стегне? :gay fight
Човекът може да си бачка, ама без договор, и само да се води безработен. Дабъл икъм - що не, ако има възможност. И за мислех веднъж да го правя тоя номер, ама се отказах - разправии, а и трябва да ходиш да се подписваш в бюрото по труда редом с всички цигани...не е оферта. :arrow:

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пет 06 юни 2008 16:30

Точно така,защо не.
Че тя тая държава ни прецаква всеки ден малко по малко,защо да не вземем някой лев от нея по тоя начин.
И нека сега моралистите от форума да си замълчат с реплики от рода--''Ами ето за това сме на това дередже'',или ''Как може такова нещо!!??''--ами може някой си гушнаха милиони безнаказано,други не могат и 200 лева на месец да си вземат.
Тая държава когато и както мога ще вземам от нея.В крайна сметка на 1 работещ сигурно се падат по 3-ма 4-ма роми ли как им казваха там културно,че и аз трябва така да ги наричам да не закрият темата,които той издържа частично чрез данъците които му взимат.Е нека има и поне един българин.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 06 юни 2008 16:32

да ве колеги, ама тия помощи от чий джоб идват ;)

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пет 06 юни 2008 16:36

lowrider написа:да ве колеги, ама тия помощи от чий джоб идват ;)

Е и????Какъв ти е проблема.Така и така ти ги взимат тия пари чрез данъците,да не би някога да си търсил сметка на тая държава къде отиват твоите данъци????Едва ли.
Че по Татово време е имало и ергенски данък,данък за строежи на нови пътища,язовири,въобще всякакви инфраструктури....някой да е ревал--НЕ.Когато имаш високи доходи и живееш добре,едва ли данъците те събарят.

P.S. Софианци да пробват да си върнат парите от Вальо Топлото--да ама не.Един човек окрал стотици хиляди ли е по-добре или стотици възползвали се от хиляди?????

Последна промяна от propparo на Пет 06 юни 2008 16:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 06 юни 2008 16:38

кой каза, че имам високи доходи и живея добре - да е жив и здрав тате mhihi

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пет 06 юни 2008 16:49

lowrider написа:кой каза, че имам високи доходи и живея добре - да е жив и здрав тате mhihi
ти само взимаш мястото на някой беден студент като мен в студентските общежития :evil:

Помощите идват от нашя джоб, но отиват за братята роми :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Пет 06 юни 2008 18:15

chefito написа:млад, здрав при това бастун от село, ще се регваш за помощи...битер ромите...стегни си ануса и бачкай като всички нас :( ...излагаш се...

A бре що се обаждаш ? Нещо да не би да ти зависи от това,че той ще се регистрира като безработен? На всяка манджа мерудия- има си причини човека-ще се регистрира.Ти кат си си стегнал гъза-па седи си на него ,и бачкай, а не обиждай и сравнявай! Тук въпроса беше евентуално като консултация. "Битер" - битер ти е какаото на теб :twisted:-бачкатора.
(пише се "бетер")

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 06 юни 2008 18:21

propparo написа:Е и????Какъв ти е проблема.Така и така ти ги взимат тия пари чрез данъците,да не би някога да си търсил сметка на тая държава къде отиват твоите данъци?????

Проблем ми, защото вместо да отидат за нещо полезно, отиват за теб, който искал да прецака държавата. Аз не работя за теб, ами за да ми е добре на мен. Държавата сме ти и аз. Друга тема е, че позволяваме данъците да отиват и по джобовете на разни боклуци.

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Пет 06 юни 2008 19:29

Koй прецаква държавата? Та помощи за безработни има във всяка бяла и не толкоз бяла държава!!! Като не ти харесва за какво отиват данъците ти-не плащай бе-нали си много хитър и умен! Заплатите на шофьорите в градския транспорт идват от данъците ти-ама мучахте ,като вдигнаха стачка и си взеха заплатки по 800-900лева,нали?!?! Заплатите на лекарите са от данъците ти-ама като някой лекар ти откаже помощ, или те осакати-тогава не викаш:аз ти плащам заплатите,боклук такъв! Престанете всички да се правите на светци-смешно и жалко е!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 06 юни 2008 19:36

nadia23 написа:

A бре що се обаждаш ? Нещо да не би да ти зависи от това,че той ще се регистрира като безработен? На всяка манджа мерудия- има си причини човека-ще се регистрира.Ти кат си си стегнал гъза-па седи си на него ,и бачкай, а не обиждай и сравнявай! Тук въпроса беше евентуално като консултация. "Битер" - битер ти е какаото на теб :twisted:-бачкатора.
(пише се "бетер")

колежке, по-полека с чефи, че го приемам лично... ние бачкаторите плащаме помощите и социалните на мързеливите... ти от кои си?

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 06 юни 2008 19:38

nadia23 написа:

(пише се "бетер")

Моля, за лични нападки на лични нали?

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Пет 06 юни 2008 19:49

Как искаш си го приемай, а относно това от кои съм- обяснения по форумите не давам на сульо и пульо!
И все пак темата не беше кой е велик бачкатор, и кой не, а евентуално какви документи се искат!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”