Накратко вечерта се връщам и естествено, няма къде да паркирам... и паркирах на майната си.... на един пуст тротоар....
оставих колата.... и се прибрах.... изчаках малко да спре дъжда и излязох по късно с кучето.... и естественно минах покрай колата....
Беше доста тъмно, но успях да видя как некъв дебил ми гледа колата и след 3-4 секунди започна да дере задната дясна врата..., чак до калника.....
Трудно ми е да опиша действията си... за да стигна до него...., но с две думи оставих кучето засилих се стигнах.... човека се изненада.... тръгна да се измъква но успях да го хвана за част от якето му.... и му нанесах доста сериозни удари...., разбих му устата и така нататък.... Видях, че е квартална физиономия.... в следващите секунди нещастника успя да се откъсне и да избяга...., реших да не го гоня... защото достатъчно го наквасих.....
ОЩЕ СЪМ БЕСЕН И НЕ МОГА ДА СЕ ОВЛАДЕЯ.... и ми влиза адреналин в главата като се сетя....

Та на въпроса: Може ли да ме подведе... под отговорност....., нямаше свидели.. на случката....
ДА МУ СЕ НЕВИДИ И ТЪПИЯ НАРОД....

Исках и да споделя с няякой хора, който ще ме разберат... за да ми олекне малко...

Пораженията по колата са доста големи... гада беше драл с пирон... цялата задна дясна врата + калника.....