Обраха ми колата!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Обраха ми колата!

Мнениеот smoky » Вто 10 юни 2008 13:07

Здравейте тази сутрин намерих колата си разбита.Искам да споделя с вас мъката си и ако някой успее да ми помогне ще бъде страхотно! Случая е следния паркирах си колата както обикновено пред блока.На сутринта излязох и видях че задната лява врата е леко открехната отворих и видях че седалката е свалена и липсва тубата, усилвателя ,кората с елипсите и някои дребни неща както и секретните ми болтове.Видях че на другата врата е счупено малкото стъкло.(от там са влезли).Помислих си ,че е само това и да речем че се успокоих малко ,но когато обиколих видях ,че липсват и фаровете и решетката и акумулатора както и пепелника(за кво им е бил ).Фаровете бяха нови и скъпи защото си ги взех преди 2 седмици за ХХХ пари(Angel EYES с лупа).По късно довечера ще ъпна снимки за да видите щетите и ще потърся стари снимки на които се виждат откраднатите неща.Молбата ми е ако някой се опита да ви продаде описаните неща (след като публикувам снимките ще имате по голямо инфо) не ги купувайте просто ми пишете едно ЛС защото това което направиха на количката ми е е ужасно и може да се случи на всеки. Знам че молбата ми е тъпа и че никой неможе да ти казва каво да купуваш и какво не, но това не е въпрос на пари това е въпрос на човешки взаимоотношения защото никой неиска да изпита същото и на никой не го пожелавам! Благодаря предварително и ме разберете правилно!

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Обраха ми колата!

Мнениеот FaTDoG » Вто 10 юни 2008 13:09

Кой е казал че молбата ти е тъпа... Давай снимки да ги видим и да чакалим къде ще се появят за продажба...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 10 юни 2008 13:11

в дървеница ли живееш?

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 10 юни 2008 13:14

Е добре де в такива случаи не е ли по добре да не се пуска тема с цел ако се пуснат във форума да си ги познаеш,но щом са откраднали пепелника мисля,че някой ги е е взел за себе си. :?

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Вто 10 юни 2008 13:28

Егати даржава егати народа !!! После българите по чужбина ги било срам да кажат че са българи !!! Всеки ден чета някава тема за нещо откраднато !!! Откраха 2 2-ки от форума и незнам колко 4 -ки , крадат халогенните и лайсните на хората с 3 ките, крадат новите фарове на хората, на човека са му откраднали и музиката и фаровете и даже и пепелника, някои се оплакват че им крадат чистачките още !!! Е нямам думи !!! Живеем в хубава страна с лош народ и лоша дъжава !!!

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Вто 10 юни 2008 13:28

Все по нагли ... Съжалявам много колега .... Сутринта в Лозенец един съсед осъмна без предна броня и решетки А6 3 TDI 2005g ...

П.П. Мисля на моята колица да и слагам GSM дето като ти отворят колицата тои набира..... ама само съм чувал че има такива работи ако някои знае нещо за това нека го сподели

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 10 юни 2008 13:29

ебати тапото :( пич нямаш ли аларма нещо . съседите не са ли видяли чули . бате аз сложих музика за 1500 лв ако ми я гепат просто нз , не ми се мисли , само в бг може да стане това .

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Вто 10 юни 2008 13:29

Мамка им и копеленца - да им изсъхнат ръцете дано!
Харесали са ти фаровете и музиката, набелязали са колата и са я ограбили - типично - сигурно са имали поръчка от някого, затова са ти взели и пепелника - трябвал им е просто. :evil:
Извод - ако нямате гараж или супер игурно място за паркиране, не влагайте пари, за да направите колата си по-лесно забележима - постига се точно такъв обратен ефект.
Каско???

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Вто 10 юни 2008 13:49

колега много много съжелявам пусни малко снимчици. деба и крадливите копеленца деба!!!! бял ден да не видят повече!!!! абе стигнах до извода че каква е държавата такав и народа. нямам думи. качи пикчета и да видим кфо можем да направим. мойте съболезнования :evil: :evil: :shock

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Вто 10 юни 2008 13:50

Много станаха случайте.....прекалено даже....
А това дали е поръчка, вече не вярвам. В mobile.bg бях засекъл обява в която се продават фарове (повечето по снимките изглеждаха втора употреба) и понеже има хора които ходат и си купувта подобни неща, има и ниша за подобен бизнес.
Сега излезнаха на мога "готините фарове" тип ангелски очи - просто дадена кола се набелязва и се свалят нещата. Бъдете сигурно, че вашите части не се продават пак в София (сигурно могат да се намерят по Дупница, Русе, Стара Загора.... и т.н.)
А това че са му свалили пепелника - поръчките се дават на наркоманчета, а като удариш една доза, и пепелника ти се вижда шукарийка!
Рядко според мене се правят частни поръчки!

Дано на никого не се случва да си намери колата "ИЗНАСИЛЕНА", но поради факта, че живеем в най-аборигенската държава в света, в която 50% от ченгетата са в мрежите за кражби на коли, НИКОГА, ама НИКОГА няма да се разкрие една подобна кражба.

P.S. Вече всички в тази държава ни ебават и ебат (пиша без ценцура защото ми писна) за всичко! А ние само се навеждаме и викаме- дайте още!

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Вто 10 юни 2008 13:56

Пак ли бре?! :banghead: :censored:

Заеби... Колега, съжалявам, много добре знам какво ти е!

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Вто 10 юни 2008 13:58

Имам чувството, че се е създала организрана групичка, която се е специализирала в окрадването на голфове. Просто толкова често започна да се случва, че наистина ми се струва прекалено съмнително... :roll:

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Вто 10 юни 2008 14:01

Ето обявата в mobile.bg: ЯЯЯЯЯ, Варна.... а от къде ли са тези фарове, може би идват от София......

Vw Golf Faroveza Golf Автомобили

300 ЛВ.

Данни:
Дата на производство - ноември 2005 г.
Тип двигател - Дизелов
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 10000 км

Особености:
2(3) Врати
4(5) Врати
4x4
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Катастрофирал
Климатик
Климатроник
Кожен салон
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Навигация
Парктроник
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване

Допълнителна информация:
Продавам фарове за Голф 4 и 5 оргинални

Продавач:
Регион: Варна
тел.: 0897852371

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 10 юни 2008 14:01

connor cane написа:Каско???

Писна ми от тия теми ей, съжелявам колега :evil:
А каското не е гаранция, ако липсват нещата и няма следи как са откраднати не всички застрахователи плащат....

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Вто 10 юни 2008 14:04

Kingpin написа:Имам чувството, че се е създала организрана групичка, която се е специализирала в окрадването на голфове. Просто толкова често започна да се случва, че наистина ми се струва прекалено съмнително... :roll:

.... или по точно групичка която чете в форума,следи гаражите и разни проекти (както каза един колега "гледа като от каталог") после отива намира въпросната кола и почва ..... направи ми впечатление ,че повечето потърпевши автомобили са от окръга на София :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”