Обраха ми колата!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Обраха ми колата!
Здравейте тази сутрин намерих колата си разбита.Искам да споделя с вас мъката си и ако някой успее да ми помогне ще бъде страхотно! Случая е следния паркирах си колата както обикновено пред блока.На сутринта излязох и видях че задната лява врата е леко открехната отворих и видях че седалката е свалена и липсва тубата, усилвателя ,кората с елипсите и някои дребни неща както и секретните ми болтове.Видях че на другата врата е счупено малкото стъкло.(от там са влезли).Помислих си ,че е само това и да речем че се успокоих малко ,но когато обиколих видях ,че липсват и фаровете и решетката и акумулатора както и пепелника(за кво им е бил ).Фаровете бяха нови и скъпи защото си ги взех преди 2 седмици за ХХХ пари(Angel EYES с лупа).По късно довечера ще ъпна снимки за да видите щетите и ще потърся стари снимки на които се виждат откраднатите неща.Молбата ми е ако някой се опита да ви продаде описаните неща (след като публикувам снимките ще имате по голямо инфо) не ги купувайте просто ми пишете едно ЛС защото това което направиха на количката ми е е ужасно и може да се случи на всеки. Знам че молбата ми е тъпа и че никой неможе да ти казва каво да купуваш и какво не, но това не е въпрос на пари това е въпрос на човешки взаимоотношения защото никой неиска да изпита същото и на никой не го пожелавам! Благодаря предварително и ме разберете правилно!
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Обраха ми колата!
Кой е казал че молбата ти е тъпа... Давай снимки да ги видим и да чакалим къде ще се появят за продажба...
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Егати даржава егати народа !!! После българите по чужбина ги било срам да кажат че са българи !!! Всеки ден чета някава тема за нещо откраднато !!! Откраха 2 2-ки от форума и незнам колко 4 -ки , крадат халогенните и лайсните на хората с 3 ките, крадат новите фарове на хората, на човека са му откраднали и музиката и фаровете и даже и пепелника, някои се оплакват че им крадат чистачките още !!! Е нямам думи !!! Живеем в хубава страна с лош народ и лоша дъжава !!!
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Все по нагли ... Съжалявам много колега .... Сутринта в Лозенец един съсед осъмна без предна броня и решетки А6 3 TDI 2005g ...
П.П. Мисля на моята колица да и слагам GSM дето като ти отворят колицата тои набира..... ама само съм чувал че има такива работи ако някои знае нещо за това нека го сподели
П.П. Мисля на моята колица да и слагам GSM дето като ти отворят колицата тои набира..... ама само съм чувал че има такива работи ако някои знае нещо за това нека го сподели
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Мамка им и копеленца - да им изсъхнат ръцете дано!
Харесали са ти фаровете и музиката, набелязали са колата и са я ограбили - типично - сигурно са имали поръчка от някого, затова са ти взели и пепелника - трябвал им е просто.
Извод - ако нямате гараж или супер игурно място за паркиране, не влагайте пари, за да направите колата си по-лесно забележима - постига се точно такъв обратен ефект.
Каско???
Харесали са ти фаровете и музиката, набелязали са колата и са я ограбили - типично - сигурно са имали поръчка от някого, затова са ти взели и пепелника - трябвал им е просто.

Извод - ако нямате гараж или супер игурно място за паркиране, не влагайте пари, за да направите колата си по-лесно забележима - постига се точно такъв обратен ефект.
Каско???
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Много станаха случайте.....прекалено даже....
А това дали е поръчка, вече не вярвам. В mobile.bg бях засекъл обява в която се продават фарове (повечето по снимките изглеждаха втора употреба) и понеже има хора които ходат и си купувта подобни неща, има и ниша за подобен бизнес.
Сега излезнаха на мога "готините фарове" тип ангелски очи - просто дадена кола се набелязва и се свалят нещата. Бъдете сигурно, че вашите части не се продават пак в София (сигурно могат да се намерят по Дупница, Русе, Стара Загора.... и т.н.)
А това че са му свалили пепелника - поръчките се дават на наркоманчета, а като удариш една доза, и пепелника ти се вижда шукарийка!
Рядко според мене се правят частни поръчки!
Дано на никого не се случва да си намери колата "ИЗНАСИЛЕНА", но поради факта, че живеем в най-аборигенската държава в света, в която 50% от ченгетата са в мрежите за кражби на коли, НИКОГА, ама НИКОГА няма да се разкрие една подобна кражба.
P.S. Вече всички в тази държава ни ебават и ебат (пиша без ценцура защото ми писна) за всичко! А ние само се навеждаме и викаме- дайте още!
А това дали е поръчка, вече не вярвам. В mobile.bg бях засекъл обява в която се продават фарове (повечето по снимките изглеждаха втора употреба) и понеже има хора които ходат и си купувта подобни неща, има и ниша за подобен бизнес.
Сега излезнаха на мога "готините фарове" тип ангелски очи - просто дадена кола се набелязва и се свалят нещата. Бъдете сигурно, че вашите части не се продават пак в София (сигурно могат да се намерят по Дупница, Русе, Стара Загора.... и т.н.)
А това че са му свалили пепелника - поръчките се дават на наркоманчета, а като удариш една доза, и пепелника ти се вижда шукарийка!
Рядко според мене се правят частни поръчки!
Дано на никого не се случва да си намери колата "ИЗНАСИЛЕНА", но поради факта, че живеем в най-аборигенската държава в света, в която 50% от ченгетата са в мрежите за кражби на коли, НИКОГА, ама НИКОГА няма да се разкрие една подобна кражба.
P.S. Вече всички в тази държава ни ебават и ебат (пиша без ценцура защото ми писна) за всичко! А ние само се навеждаме и викаме- дайте още!
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Ето обявата в mobile.bg: ЯЯЯЯЯ, Варна.... а от къде ли са тези фарове, може би идват от София......
Vw Golf Faroveza Golf Автомобили
300 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - ноември 2005 г.
Тип двигател - Дизелов
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 10000 км
Особености:
2(3) Врати
4(5) Врати
4x4
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Катастрофирал
Климатик
Климатроник
Кожен салон
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Навигация
Парктроник
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Продавам фарове за Голф 4 и 5 оргинални
Продавач:
Регион: Варна
тел.: 0897852371
Vw Golf Faroveza Golf Автомобили
300 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - ноември 2005 г.
Тип двигател - Дизелов
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 10000 км
Особености:
2(3) Врати
4(5) Врати
4x4
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Катастрофирал
Климатик
Климатроник
Кожен салон
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Навигация
Парктроник
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Продавам фарове за Голф 4 и 5 оргинални
Продавач:
Регион: Варна
тел.: 0897852371
- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
Kingpin написа:Имам чувството, че се е създала организрана групичка, която се е специализирала в окрадването на голфове. Просто толкова често започна да се случва, че наистина ми се струва прекалено съмнително...
.... или по точно групичка която чете в форума,следи гаражите и разни проекти (както каза един колега "гледа като от каталог") после отива намира въпросната кола и почва ..... направи ми впечатление ,че повечето потърпевши автомобили са от окръга на София

Върни се в “ОФФ-Топик - други”