ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
katerinke
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ

Мнениеот katerinke » Пет 16 сеп 2005 14:33

Да им се невиди и паргингите... и гаражите... Днес за първи път съм на работа с колата... паркирала съм я била на тротоара, нямало два метра от сградата (а бях оставила място на пешеходците да минават от лявата й страна) и ми я вдигнали кучетата... Абе, аз се съмнявах, че може да стане така, и ходих да си я проверявам от време на време - и гледам - други коли паркирани там и си стоят ли стоят... излизам аз за поредната "проверка" (пък си викам и тамън ще обядвам) и кво да гледам - някаква друга кола на моето място си паркирала... подкосиха ми се краката...
Добре де, да им се невиди - не пречи колата на движението - що сте я дигнали бе! аз нали ще си помисля, че някой си я е харесал и си я е прибрал.... Направо ме изумиха!!! :censored
Айде, това акта ще го преживея... 30 кинта за евакуиране и такса паркинг!!! (а аз мислех накладки да й сменяме) :motz:

ох, сега ще отида да разтоваря малко :drinking: и после пак ще се върна за изповеди...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 16 сеп 2005 14:37

обжалвай да ги....снимали са ти я най-вероятно има докладна записка на някой мръхлив сержант бла-бла, всичко това пада в съда
къде става случката

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пет 16 сеп 2005 14:40

катеринке некой от паркинги и гаражи само си те е аресал да знайш ;) - лошо нема, само дето ноо кофти начин си е набелезал да те вижда ;) ... ели ходи на ворк без кола ели я крий некъде от пуганеца ;)

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Пет 16 сеп 2005 14:41

вярно е, задължени са да я снимат преди да я вдигнат. особенно поради такава причина гадините..

да не е до министерство на земеделието случката? там са направо чудо...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 16 сеп 2005 14:43

мммдаааа,проблемче си е въпреки че на мен не се е случвало(никога не е късно),но и на мен би ми подско4ило сърцето като знам как ни крадът голфетата.В виена например си е гот щото минават полицаи да ти гледат колата и ако немаш :deal фиш на таблото го отнасяш стабилно.Все пак сме в бг-о и тук нищо немоцеш да направиш.Съжалявам само че са ти изкарали акъла beat_butt2 Smackbum

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Пет 16 сеп 2005 14:49

Спасението е едно - паркиране в улица където не може да влесе паяка :)
Аз работя в района на пл. "Славейков" и така си се спасявам :)

Потребителски аватар
POLOver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLOver » Пет 16 сеп 2005 14:55

Спроти мене в самата идея на Паеко няма нищо лошо - основното му предназначение е да премества паркирани автомобили "пречещи на движението" по памет нещо такова беше...
Това че в милата родна страна нещата са извъртяни на 180 градуса е друг проблем :?
А пък (доколкото си спомням) разрешеното разстояние до сграда май беше по-малко от два метра... провери във ЗДП... Все пак тука има и по-опитни колеги, нека си кажат мнението :wink:
Иначе кофти случка :cry:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 16 сеп 2005 14:57

баш 2 метра си е...то тротВара е 2 и нещо....нямат право да ти я вдигат щот не пречиш на движението, ама след дъжда качулка
с две думи
неправилно са ти я вдигнали
но си била в нарушение

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 16 сеп 2005 15:00

според мен са чиста проба терористи и рекетьори :f_ckyou:

katerinke
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот katerinke » Пет 16 сеп 2005 15:06

в нарушение - съгласна - това не го споря... акта го прежалвам

ама да я вдигнат!!! и да ме карат да плащам 31,40 лева - инак стои на платен паркинг и кинтите текат a boi de
с това не съм съгласна!!!

случката е на "ул. Козлодуй срещу №70 към бул. Хр. Ботев"

КЪДЕ ДА СИ ПУСКАМ ЖАЛБАТА (прокуратура, съд, Паркинги и гаражи ЕАД (будапеща 17))

кой ша ми дига колата бе!!! толкоз хубаво си я бях сложила - имаше място за пешеходците (е, не откъм сградата, а откъм улицата)
хората си минават съвсем спокойно - място за разминаване на коли - бол, знаци няма...

katerinke
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот katerinke » Пет 16 сеп 2005 15:08

да уточня - паркирах я по-близо до сградата, защото имаше една голяма дупка в тротоара и ако някой реши да мине "отвътре" и пада веднага в дупката - мисля за хорицата все пак...
а той тротоара вярно си е 2 и нещо метра а знаци няма Director - кво да правя - да я туря на пътя ли - нали някой ще ми я буторяса там...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 16 сеп 2005 15:11

след 1 месец ще ти излезе нак. постановление от КАТ и в 7 дневен срок го жалиш него пред райониия съд в софия
пусни търсачката ще намериш теми, теми и темища по тоя въпрос как се пише жалба и кво се пише
п.с. производството е безплатно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”