Здравейте,
днес ми хрумна да ида малко на разходка с гаджето до зоологическата градина, паркирах колата на паркинга на колелото на 120 и 83 и след известно време се връщам и какво: Счупено стъклото на шофьорската врата, от вътре измъкнато ЦД-то+ документи + раницата както на мен така и на приятелката ми, като на нея са и взели и портмоне, което дори не знаехме че е вътре и много лични неща на не- малка стойнност...
Най лошото е че са взели документите на колата, които просто не им трябват...Сега трябват да се разправям с Кат....Колата беше спряна точно пред входа на градината, и са я гледали доста хора..Естествено никой нищо не е видял...Което е най-странното...
Направо съм бесен...Не очаквах че все още се правят такива неща и то на такива места...Взели са две ученически раници...Едната беше с учебници...
Като отидох в 4то РПУ ми казаха че вече райна окоlо зоологическата градина е много опасен и е пълен с джебчии...Постоянно идвали хора ограбени там...Та затова ви предопреждавам много да внимавате в този регион, било пълно с цигани, както и по лъвов мост...Внимавайте
Поздрави

Внимавайте покрай зоологическата градина
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: Внимавайте покрай зоологическата градина
Torsi написа:Като отидох в 4то РПУ ми казаха че вече райна окоlо зоологическата градина е много опасен и е пълен с джебчии...Постоянно идвали хора ограбени там...
Еми тогава какво чакат тия к@пути?

Никой нищо не видял.....добре,добре.

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: Внимавайте покрай зоологическата градина
kaiser666 написа:Torsi написа:Като отидох в 4то РПУ ми казаха че вече райна окоlо зоологическата градина е много опасен и е пълен с джебчии...Постоянно идвали хора ограбени там...
Еми тогава какво чакат тия к@пути?Що не си вършат работата?
Никой нищо не видял.....добре,добре.
ми..щото няма да изкарат пари от нея.. предпочитат с хранилката на пътя и "кво прайм ся?".
Иначе определено аз никога не спирам колата на повече от 20 метра от мен с някакъв багаж по седалките. В багажника поне не се вижда! Въпреки, че и там избягвам да оставям нещо.
Гадовете видят ли торба веднага трошат. Какво остава за дамска чанта или чанта на лаптоп...
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
мене двама рахити там искаха да ми дръпнат телефона, ама на колелото на хладилника малко по надолу посред бял ден ама проблема беше че не измериха че съм всъшност 105 кила и тва къда ми подига якето не е ГСМ хахахаха и бързо се отказаха, но си помислих кво ли щеше да стане ако беше некоя женица на 50 години и некое момиче, ебах ги изродите да ги натръшка сифилиса дроги умрели
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Eй човек напълни се с сякви изроди...вече незнам какво да ти кажа... съжалявам много...и аз ходих в полицията... и ми казаха : имаш ли застраховка нямаш...ми ходи си тогава...нищо не помагат...нищо.. !
Щом са взели документите на колата може да се опитат да ти я откраднат !!!! Редовен номер ! Пази си колата !
Щом са взели документите на колата може да се опитат да ти я откраднат !!!! Редовен номер ! Пази си колата !
- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”