Вчера по някое време като се прибирахме и някъде малко след Ихтиман стана зверското задръстване... по едно време наближихне някакъв бутиков автомобил, прескочил мантинелата и обърнал се по таван... бях в една дърпана Шкода и фотоапарата ми беше отпред, та не можах да я снимам Приличаше ми на Бугати или Бентли или нещо подобно - с една голяма решетка никелирана през цялата височина на муцуната - бяло кабрио...
бентли кабриолет с транзитните беше още... беше се помлял... беше изкъртил мантинелата и явно е бил паднал в канавката щото беше кален целия... дано няма смъртен случай... иначе в петък едно бмв беше се нацепило в мантинелата и се беше завъртяло пак на тая магистрала ама в другата посока.. пак валеше дъжд... на всеки може да се случи ама с по-ниски скорости вероятността е по-малка така че трябва да се внимава...
То на магистралата всеки ден се размазва по някой самолет Качват се и стават безсмътрни, щот' са с пестин коня примерно. Тъпа работа Дано няма жертви!
п.с. миналата неделя, като се прибирахме от Варна преди София имаше едно изгоряло до основи Порше, турбо или гт3, то не можеше да се познае - чисто голи ламарини