:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Каква беше бялата бутикова кола на Тракия, обърната по таван

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Каква беше бялата бутикова кола на Тракия, обърната по таван

Мнениеот The_Machine » Пон 09 юни 2008 8:46

Вчера по някое време като се прибирахме и някъде малко след Ихтиман стана зверското задръстване... по едно време наближихне някакъв бутиков автомобил, прескочил мантинелата и обърнал се по таван... бях в една дърпана Шкода и фотоапарата ми беше отпред, та не можах да я снимам :)
Приличаше ми на Бугати или Бентли или нещо подобно - с една голяма решетка никелирана през цялата височина на муцуната - бяло кабрио...

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пон 09 юни 2008 9:11

бентли кабриолет с транзитните беше още... беше се помлял... беше изкъртил мантинелата и явно е бил паднал в канавката щото беше кален целия... дано няма смъртен случай... иначе в петък едно бмв беше се нацепило в мантинелата и се беше завъртяло пак на тая магистрала ама в другата посока.. пак валеше дъжд... на всеки може да се случи ама с по-ниски скорости вероятността е по-малка така че трябва да се внимава...

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Пон 09 юни 2008 9:17

То на магистралата всеки ден се размазва по някой самолет :roll: :? Качват се и стават безсмътрни, щот' са с пестин коня примерно. Тъпа работа :roll: Дано няма жертви!

п.с. миналата неделя, като се прибирахме от Варна преди София имаше едно изгоряло до основи Порше, турбо или гт3, то не можеше да се познае - чисто голи ламарини :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”