Кофти случка :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Кофти случка :(
Здравейте колеги...искам да ви искажа мъката си...може и тъпо да звучи, но се чувствам наистина доста зле от това, което ми се случи снощи... Понеже съм от Люлин и там в първа част има едно кафе "Чая" се казва...та снощи сядам да чакам един приятел и си оставям портфейла до мен на пейката, а върху него телефона ми... (Sony Ericsson P1i)...след малко ги нямаша нещата...
идеше ми да се метна от някъде... абсолютно всички документи... ЛК, талона на голфа, дебитни и кредитни карти, карта Euro Shell, карти за отстъпни...карти за достъп до сградата, където работя... почти 1000 лв имах в портфейла...телефона и той 600 - 700 лв. Чувството е неописуемо тъпо...толкова неща и изведнъж след минута си с празни джобове... Били са хората, които са седяли зад мен...като се обърнах нямаше никой...никой не ги помни и не ги е виждал друг път...разпитах и нищо... след това отидох в полицията, в 9-то РПУ да видя поне телефона дали не могат да ми открият някак си...там по ИМЕИ или квото и да е...писах обяснения...после си оставих колата в гаража на паркинга, защото реално аз нямам право да я карам така..тъпо... На сутринта една баба ми донесе потрфейла с документите вътре...това поне ме зарадва...но сега ми е кофти за парите и чисто новия телефон... Някой да има идея дали могат да ми намерят тел-а? 
- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип ги намират, но ти трябват връзки в полицията, иначе нищо няма да направятл. Иначе наистина късмет си имал че са ти върнали документите. Аз имам същия неприятен навик да си нося всичко в портфела - лични документи, документи на колата, карти... абе всичко. А така е много гадно щото откраднат ли ми го не ми се мисли. Един път помислих че съм го загубил и щях да откача, ама после видях че е паднал под седалката на колата.
Последна промяна от gubaku на Сря 11 юни 2008 10:26, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Hertz написа:Е как може така да си оставиш портфейла и гсм-а бе човек??? А и къде си тръгнал с толкова пари ? Навярно не си отивал да си платиш парното, имало е друга причина...
не мисля, че е удачно да му държиш сметка
мъж се чувства най-добре когато има пари в джоба си ..
и аз ако имах и аз щях да нося ама нямам
иначе единствено е виновен че не си ги е пазил и ги е оставил така безразборно според мен
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти кажа... на една пр и откраднаха телефона преди... сигурно има 6 месеца.Открадна и го момиче от нейния клас.От полицията го намериха в заложна къща оставен с имената на въпросното момиче.Та въпреки,че се знае кой го е взел и тая офцъ има досие.Телефона още не е върнат на мацката, защото трябвало да минели нз си колко дела и нз си кво...Тъпа работа.Та и да ти го намерят... след мн време ще си го получиш, но не се отказвай в никакъв случай
- nadia23
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каква марка е телефона?Ако е от висок клас N80,n81,n90-1-2-3.....,то IMEI-a им е на платка,чип или там както си го наречеш.То пак се сменя,но не става във всеки сервиз.Сега в сервизите искат данните от Л.К да си смениш имея,ама ако тия си имат връзки може да забравиш за телефона!!!
Все пак си пусни жалбата възможно най-скороо!!
Все пак си пусни жалбата възможно най-скороо!!
santo_trafficante написа:с полицията с жалба по имеи
ще го намерят ако имат желание
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
За Люлин 1 ли говорим? Не че нещо, ама в тоя квартал с 1000 лева в джоба и телефон за 600 някак си не бих се разхождал. Да не говорим да ги оставя без надзор. Да не би да си взел заплата точно тогава?
Телефончето може и да се намери - сега сигурно е в някоя заложна къща. Ако ченгетата имат желание, могат да го засекат като го включат.
Добре пак че са ти дали документите. Тая баба как те намери и откъде са попаднали нещата ти в нея?
Колата си можеш да караш с големия талон - временно, докато ти издадат нов малък. Не е препоръчително, ама като нямам как...внимавай и него да не загубиш, че тогава става дебело.
Телефончето може и да се намери - сега сигурно е в някоя заложна къща. Ако ченгетата имат желание, могат да го засекат като го включат.
Добре пак че са ти дали документите. Тая баба как те намери и откъде са попаднали нещата ти в нея?
Колата си можеш да караш с големия талон - временно, докато ти издадат нов малък. Не е препоръчително, ама като нямам как...внимавай и него да не загубиш, че тогава става дебело.
- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
xcalibur написа:На един приятел му намериха телефона и му го върнаха веднага. Предполагам, че трудно се сменява имея на този апарат и шанса да го намерят е голям!
и на приятелката ми гу бяха откраднали и хиго намериха и на сестрахи само да имаш познати в полицията.
Пак за имеи номера съм чувал че ги сменят
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
nadia23 написа:Каква марка е телефона?Ако е от висок клас N80,n81,n90-1-2-3.....,то IMEI-a им е на платка,чип или там както си го наречеш.То пак се сменя,но не става във всеки сервиз.Сега в сервизите искат данните от Л.К да си смениш имея,ама ако тия си имат връзки може да забравиш за телефона!!!
Все пак си пусни жалбата възможно най-скороо!!santo_trafficante написа:с полицията с жалба по имеи
ще го намерят ако имат желание
(Sony Ericsson P1i e казал колегата.
Съжалявам за случката
Върни се в “ОФФ-Топик - други”