Кофти случка :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Кофти случка :(

Мнениеот skotis » Сря 11 юни 2008 10:18

Здравейте колеги...искам да ви искажа мъката си...може и тъпо да звучи, но се чувствам наистина доста зле от това, което ми се случи снощи... Понеже съм от Люлин и там в първа част има едно кафе "Чая" се казва...та снощи сядам да чакам един приятел и си оставям портфейла до мен на пейката, а върху него телефона ми... (Sony Ericsson P1i)...след малко ги нямаша нещата... :( идеше ми да се метна от някъде... абсолютно всички документи... ЛК, талона на голфа, дебитни и кредитни карти, карта Euro Shell, карти за отстъпни...карти за достъп до сградата, където работя... почти 1000 лв имах в портфейла...телефона и той 600 - 700 лв. Чувството е неописуемо тъпо...толкова неща и изведнъж след минута си с празни джобове... Били са хората, които са седяли зад мен...като се обърнах нямаше никой...никой не ги помни и не ги е виждал друг път...разпитах и нищо... след това отидох в полицията, в 9-то РПУ да видя поне телефона дали не могат да ми открият някак си...там по ИМЕИ или квото и да е...писах обяснения...после си оставих колата в гаража на паркинга, защото реално аз нямам право да я карам така..тъпо... На сутринта една баба ми донесе потрфейла с документите вътре...това поне ме зарадва...но сега ми е кофти за парите и чисто новия телефон... Някой да има идея дали могат да ми намерят тел-а? :(

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 11 юни 2008 10:21

Оооо бате нямаш си на представа в какъв филм щеше да влезеш..
супер че са ти върнали документите парите ще ги изкараш пак.. ама документите щеше да загубиш време за още толкова пари .. повярвай ми ..
крадци много!.. пази си вещите..
аз така 5лв няма да оставя!

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Сря 11 юни 2008 10:21

По принцип ги намират, но ти трябват връзки в полицията, иначе нищо няма да направятл. Иначе наистина късмет си имал че са ти върнали документите. Аз имам същия неприятен навик да си нося всичко в портфела - лични документи, документи на колата, карти... абе всичко. А така е много гадно щото откраднат ли ми го не ми се мисли. Един път помислих че съм го загубил и щях да откача, ама после видях че е паднал под седалката на колата.

Последна промяна от gubaku на Сря 11 юни 2008 10:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Сря 11 юни 2008 10:22

Найстина кофти случка колега :x
А бабата какво каза?От каде го е изкопала портфейла? :roll:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 11 юни 2008 10:22

с полицията с жалба по имеи
ще го намерят ако имат желание :wink:

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Сря 11 юни 2008 10:23

Е как може така да си оставиш портфейла и гсм-а бе човек??? А и къде си тръгнал с толкова пари ? Навярно не си отивал да си платиш парното, имало е друга причина... :roll:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 11 юни 2008 10:24

Hertz написа:Е как може така да си оставиш портфейла и гсм-а бе човек??? А и къде си тръгнал с толкова пари ? Навярно не си отивал да си платиш парното, имало е друга причина... :roll:

не мисля, че е удачно да му държиш сметка ;)
мъж се чувства най-добре когато има пари в джоба си ..
и аз ако имах и аз щях да нося ама нямам :lol:
иначе единствено е виновен че не си ги е пазил и ги е оставил така безразборно според мен

Потребителски аватар
ZLaTa_KiFLa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZLaTa_KiFLa » Сря 11 юни 2008 10:25

Да ти кажа... на една пр и откраднаха телефона преди... сигурно има 6 месеца.Открадна и го момиче от нейния клас.От полицията го намериха в заложна къща оставен с имената на въпросното момиче.Та въпреки,че се знае кой го е взел и тая офцъ има досие.Телефона още не е върнат на мацката, защото трябвало да минели нз си колко дела и нз си кво...Тъпа работа.Та и да ти го намерят... след мн време ще си го получиш, но не се отказвай в никакъв случай

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Сря 11 юни 2008 10:36

Каква марка е телефона?Ако е от висок клас N80,n81,n90-1-2-3.....,то IMEI-a им е на платка,чип или там както си го наречеш.То пак се сменя,но не става във всеки сервиз.Сега в сервизите искат данните от Л.К да си смениш имея,ама ако тия си имат връзки може да забравиш за телефона!!!
Все пак си пусни жалбата възможно най-скороо!!
santo_trafficante написа:с полицията с жалба по имеи

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Сря 11 юни 2008 10:38

На един приятел му намериха телефона и му го върнаха веднага. Предполагам, че трудно се сменява имея на този апарат и шанса да го намерят е голям!

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Сря 11 юни 2008 10:46

Добре е поне, че документите са ти върнали! А за парите жалко.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 11 юни 2008 10:54

За Люлин 1 ли говорим? Не че нещо, ама в тоя квартал с 1000 лева в джоба и телефон за 600 някак си не бих се разхождал. Да не говорим да ги оставя без надзор. Да не би да си взел заплата точно тогава?
Телефончето може и да се намери - сега сигурно е в някоя заложна къща. Ако ченгетата имат желание, могат да го засекат като го включат.
Добре пак че са ти дали документите. Тая баба как те намери и откъде са попаднали нещата ти в нея?
Колата си можеш да караш с големия талон - временно, докато ти издадат нов малък. Не е препоръчително, ама като нямам как...внимавай и него да не загубиш, че тогава става дебело.

Потребителски аватар
Bordiur
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Bordiur » Сря 11 юни 2008 10:59

Бабките нема кво да прават освен да се разхождат 6:00 сутринта по пеиките. Затова е нормално да го е намерила.
Въпреки че мойте документи никой не ги намери!
А и като си нахранил щедро с 1000 лв не саим требвали да си навличат неприятности за некви още 100 лв (за картите и документите).

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Сря 11 юни 2008 11:01

xcalibur написа:На един приятел му намериха телефона и му го върнаха веднага. Предполагам, че трудно се сменява имея на този апарат и шанса да го намерят е голям!

и на приятелката ми гу бяха откраднали и хиго намериха и на сестрахи само да имаш познати в полицията.
Пак за имеи номера съм чувал че ги сменят :evil:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 11 юни 2008 11:03

nadia23 написа:Каква марка е телефона?Ако е от висок клас N80,n81,n90-1-2-3.....,то IMEI-a им е на платка,чип или там както си го наречеш.То пак се сменя,но не става във всеки сервиз.Сега в сервизите искат данните от Л.К да си смениш имея,ама ако тия си имат връзки може да забравиш за телефона!!!
Все пак си пусни жалбата възможно най-скороо!!
santo_trafficante написа:с полицията с жалба по имеи

(Sony Ericsson P1i e казал колегата.
Съжалявам за случката

Върни се в “ОФФ-Топик - други”