Мога ли с уеб камера да направя временно наблюдение...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Мога ли с уеб камера да направя временно наблюдение...
над един камион на разстояние 10-15 м. Освен камера и компот какво друго трябва.Нямам камера и незнам дали ще стане....По запознатите да споделят ,благодаря.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
директно към телевизора ще разберре че някой му магани паркинга само ако гледа 24/7 този канал...сваля се програма от нет-а (поради правилата няма да давам линк) която си бачка на компа като записва всичко от камерата на харда ти. прибираш се гледаш го и така...има си и някакви опции за филтриране на запис които може да са ти от полза...
итс симпъл
итс симпъл
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Smoke написа:директно към телевизора ще разберре че някой му магани паркинга само ако гледа 24/7 този канал...сваля се програма от нет-а (поради правилата няма да давам линк) която си бачка на компа като записва всичко от камерата на харда ти. прибираш се гледаш го и така...има си и някакви опции за филтриране на запис които може да са ти от полза...
итс симпъл
дай линк на лс щом толкоз пречи

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
прати и на мен, че от доста време тарся такава програма.ISRalien написа:Smoke написа:директно към телевизора ще разберре че някой му магани паркинга само ако гледа 24/7 този канал...сваля се програма от нет-а (поради правилата няма да давам линк) която си бачка на компа като записва всичко от камерата на харда ти. прибираш се гледаш го и така...има си и някакви опции за филтриране на запис които може да са ти от полза...
итс симпъл
дай линк на лс щом толкоз пречи
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Аз преди време бях сложил една уеб камерка филипс вместо шпионка на вратата, виждаше се сравнително добре, обаче да записва 24/7 не е много оферта - 2 дни и хард диска е фул. Така и не намерих софтуер, който да започне да записва при движение, ни това сигурно е нещо доста професионално само за топ секюрити системите. 

мойта е обикновена уебкамера logitech, имам я от 2-3 години и от година и половина в навън на перваза на прозореца и гледа към двора и входната врата/в къща съм/, вижда си се екстра и лица разпознавам на входа около 20тина метра от нея е. лошото е, че като се стъмни не се вижда, но като се задейства външната лапма си се вижда. не съм я прибирал месеци наред, дъжд, сняг, слънце никакъв проблем.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”