Отдавна следя инфото за нея - снощи си купиш последния Аутобилд - направо съм очарован максимално! Имам лични наблюдения от предишния модел - много по-широк вътре е от предната S класа, с по-голям багажник, просто съм изумен от тази кола. А новата, нямам думи....
Искам да споделя радостта си с вас - очарован съм! Който иска повече инфо или да види за кво говоря, ако не знае - на сайта на шкода има директен линк!

Новият Сюпърб!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Maxee написа:аз се возих на стария модел в германия ... на 117 к км ... и съм леко разочарован. Скърцаше, интериора се беше скапал ... а таблото ... не знам някой виждал ли го е![]()
Дано новия е по - добре - като изпълнение
Toва са дивотии, мой човек, 370 к км за 3 г. - оня ден я продадохме, карана само в България и Румъния - ясно ви е какви са пътищата, нищо не скърца, сменяни са консумативи, целият съединител и маховик (на 330 к км, ама за VW-то на тея км е нормално), алуминиевите шарнири не са сменяни и не хлопат! 1.9 тди 131 коня - ШКОДАТА Е ПЕРФЕКТНА! Обичам я тази кола - и заради простора, и заради техниката, и заради качеството и заради цената - заради това, че е VW. Aко трябва да избирам между Пасат и Сюпърб - САМО СЮПЪРБ! Следващата, ако няма да е на метан, ще е такава

еми какво да ви кажа.то си е фв.просто е уникална
Благодарение на факта, че Skoda е компания собственост на Volkswagen, Superb има достъп до някои от най-добрите двигатели в света. В резултат на това седанът ще се предлага с три бензинови и три дизелови агрегата. Мощността ще варира от 105 до 260 к.с., а опции за трансмисия с тях ще бъде или ръчна, или DSG. Skoda Superb ще се произвежда във фабриката на компанията в Квасини в Чехия. Очаква се да влезе в продажба през втората половина на тази година.
http://www.rs-auto.bg/news/article/4819/skoda-superb/
Благодарение на факта, че Skoda е компания собственост на Volkswagen, Superb има достъп до някои от най-добрите двигатели в света. В резултат на това седанът ще се предлага с три бензинови и три дизелови агрегата. Мощността ще варира от 105 до 260 к.с., а опции за трансмисия с тях ще бъде или ръчна, или DSG. Skoda Superb ще се произвежда във фабриката на компанията в Квасини в Чехия. Очаква се да влезе в продажба през втората половина на тази година.
http://www.rs-auto.bg/news/article/4819/skoda-superb/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”