Посъветвайте ме, блъснаха ме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Посъветвайте ме, блъснаха ме?
В неделя в 20.30 часа един колега ме извика пред блока да видя какъв мотор (АТВ)си е купил,та отивам аз да го погледна сядаме между 2 коли за 2 минути че брат му го бил подкарал на някъде та да изчакоме и няма и минута "моториста" идва и паркира със скорост между колите където седим ние и буф ,в краката ми. Та сега съм с натъртвания и не се движа.Закара ме в болницата на рентген,нямам счупено но съм натъртен здраво и съм в болнични.Та въпроса ми е какво да го правя полиция не съм викал защото отидохме направо в болницата .Обещетение да му търся ли за нетрудоспособност на доброволни начала или да го съдя.Междо другото няма свидетелство зая правоуправление никакво,дори и за кола.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
леле майко И&Л
Последна промяна от L&R на Сря 18 юни 2008 20:34, променено общо 1 път.
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Посъветвайте ме, блъснаха ме?
amigoto777 написа:В неделя в 20.30 часа един колега ме извика пред блока да видя какъв мотор (АТВ)си е купил,та отивам аз да го погледна сядаме между 2 коли за 2 минути че брат му го бил подкарал на някъде та да изчакоме и няма и минута "моториста" идва и паркира със скорост между колите където седим ние и буф ,в краката ми. Та сега съм с натъртвания и не се движа.Закара ме в болницата на рентген,нямам счупено но съм натъртен здраво и съм в болнични.Та въпроса ми е какво да го правя полиция не съм викал защото отидохме направо в болницата .Обещетение да му търся ли за нетрудоспособност на доброволни начала или да го съдя.Междо другото няма свидетелство зая правоуправление никакво,дори и за кола.
нищо ти нема се опраиш. Лежи си у вас и си пръцкай 2-3 дни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”