Играта "Кръстникът" - докога да го бия тоя като ма

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Играта "Кръстникът" - докога да го бия тоя като ма

Мнениеот The Red Guy » Пет 20 юни 2008 12:40

Сега я сложих, не бях я играл и отначало с Лука Брази бием едни, ама аз ги налагам като диване, пише ми да държя дясното копче на мишката и с q и е да ги млатя, млатя аз, ама нищо не става. Намерих един скрийншот, ама то е от платформа не е от комп - http://www.youtube.com/watch?v=gqjqIjbT ... re=related, нищо не мога да разбера, некви идеи какво да натискам повече, за да свърши тоя кютек?

Потребителски аватар
SpeeDLine
Автомобил: Audi A3 1.8T
Двигател: AGU 1998

Мнениеот SpeeDLine » Пет 20 юни 2008 12:45

виж тва дали ще ти помогне http://guides.gamepressure.com/thegodfather/guide.asp?ID=748

Потребителски аватар
jbussines
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jbussines » Пет 20 юни 2008 12:53

Предполагам ,че говориш за двамцата студенти дето единият го биеш в двора е там трябва да спазиш всичко което пише да го облегнеш на стената и да го биеш нещо такова беше иначе нестава.(чети внимателно п.п и аз имах зор като не чета а само цъкам.)

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 20 юни 2008 12:58

jbussines написа:Предполагам ,че говориш за двамцата студенти дето единият го биеш в двора е там трябва да спазиш всичко което пише да го облегнеш на стената и да го биеш нещо такова беше иначе нестава.(чети внимателно п.п и аз имах зор като не чета а само цъкам.)

Чета внимателно - горе съм написал, пише ми да натисна дясното копче на мишката и да я движда напред назад или да млатя с Q и Е. Друго не пише!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”