Пиша това от името на vw_edition. В момента той е на пистата в Калояново и преди малко му бе съобщено че немогат да му осигурят елекричество за скарите. Vw_dition който не знае ще е човека който ще се грижи да не сме гладни ! Вкарал е сумати пари за продукция коята сега няма да може да предложи. Някой ако има генератор или има идея от къде може да се вземе под наем нека да се свърже с мен !
P.s Моля модераторите за толерантност. Пуснал съм темата на две места.
mod edit: bobo7

СПЕШНО се търси генератор за събора !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
http://www.stroyrent.bg/index.php?optio ... &Itemid=37
тва вариант за под наем, ще звънна тук-там, но не обещавам нищо.
п.п. защо не могат да осигурят ток от мрежата - обективна или субективна причина?
п.п. защо не могат да осигурят ток от мрежата - обективна или субективна причина?
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
joro_kem написа:http://www.stroyrent.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=37
Сега ще звъним на телефоните от сайта. До колкото знам имали някакви проблеми с ел. инсталацията и му казали, че ще я претовари със скарите.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
положението бе овладяно с помощта на radotom, да му е сладка биричката! спаси сума ти хора от глад (включително и мен). за съжаление към 14 часа сладоледа беше преминал в течно състояние, но продажбите вървяха...
не искам да се бъркам в управата на клуба, но бих настоявал за отбив от наема на пистата. все пак сме в 21-ви век и игрички на дребно не правят чест на гордия собственик (или арендатор, не знам) на пистата.
не искам да се бъркам в управата на клуба, но бих настоявал за отбив от наема на пистата. все пак сме в 21-ви век и игрички на дребно не правят чест на гордия собственик (или арендатор, не знам) на пистата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”