Паркирам си аз днес колата пред фризьорския салон. Място колкото за два тира да се разминат по улицата. Седя си най-безметежно вътре и в един момент чувам удар. Обръщам се и какво да видя - един товарен бус със задница удря БМВ-то отзад. Веднага излизам и виждам как пича си включва на първа, дава мигач, върти волана и тръгва да бяга. Догоних го и го пипнах за гушата през отворения прозорец. Слезе на секундата и започна да гледа тъпо. Бях на косъм да го пребия, ама той си се държа супер безметежно. На колата ми и беше одрана само бронята, дето се вика дреболия. Той ми вика да ми дадял някой лев и да заминава. Но докато ми говореше ме лъхна на алкохол. веднага се обадих на приятели катаджии да идват, хем да ми драснат протокол хем да го проверят. Като разбра че става дебело ми предложи пари, да го пусна да си ходи. Да ама не. Полицаите установиха в 12.00 на обяд 1,38 промила алкохол. Реално пробата трябваше да е по-висока, защото докато дойдат катаджиите изпи редбул и един литър вода.
Писаха му акт и го взеха за кръвна проба. Казаха ми че няма да има книжка минимум 6 месеца и ще го съдят по бързото полицейско производство.
От цялата работа си казах майната и на бронята (каското за какво ми взема толкова пари), важното е че този тапак с мокробус можеше да убие някого из града с толкова алкохол.
Поредно доказателство, че грешат тези дето пият и карат и си мислят че точно на тях няма да се случи!!!
Днес направих добро: един пиян по улиците по-малко
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Евала, рядко се срещат такива хора.
Оня с бмв-то не се ли появи? На неко какъв damage му беше нанесен?
едит: Опа сори
Оня с бмв-то не се ли появи? На неко какъв damage му беше нанесен?
едит: Опа сори

Последна промяна от Ivailo на Съб 21 юни 2008 17:50, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”