Олигофрени.
Тупат се в гърдите - националният телефон 112 РАБОТИ. Да, работи, ама полза? Няма.
Карам по Цариградско, в насрещното свирят гуми, облак прах, чува се удар, в огледалото изглеждаше, че колата се опитва да се качи на мантинелата. Жена ми звъни на 112 - питат дали сме там - не сме ... питат за номера на катастрофиралата кола - няма как да го знаем ... молят да изчакаме ... само за да ни съобщят, че НЕ МОГАТ да изпратят линейка, докато не им кажем номера на катастрофиралата кола.
Наистина - при всички системи за безопасност е възможно да няма тежко пострадали. А може би тези две минути някой ден ще струват един живот?
"Съжалявам много, нищо не мога да направя."
Любопитен съм да узная дали човекът, който отказа да изпрати линейка, ще погледне утре в пресата дали има пострадали при катастрофата на Цариградско.

112:"Не мога да пратя линейка, докато не ми кажете номе
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Това на нищо не прилича просто!Телефонните диспечери са за съд направо...номера на катастрофиралата кола..боже божее...те да не би случайно да тръгнат из купчина катастрофирали коли и да търсят за кой точно са се обадили да му помогнат....
направо не е истина!И това им е отношението на хората които са се заклели да спасяват човешки животи...а за останалите какво да очакваме...

lodarski написа:Хора живеем в БГ . Не сме американски филм, звъниш на 911 и ти пращат кола. Има сигурно стотици идиоти, които си правят ебавки с хората! А това е по-лошото, че докато някои се нуждае, те бръмчът като празни пожарни по София.
Понеже всички централи са цифрови "уж" в БГ следователно могат да видят номера от който се звъни и да те намерят. Мисълта ми беше, че с този номер ебавки едва ли ще има много, защото са назначени глоби почващи от по 500лв. за фалшива тревога.
Този номер е за цяла Европа и би трябвало да функционира както 911. Това, че нашите за пореден път са осрали пейзажа е друг въпрос.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
112:"Не мога да пратя линейка, докато не ми кажете номе
Smoke написа:ебавка или не длъжни са да отреагират бързо.
викал съм линейка и 15 мин само ми затваряха и ме обиждаха че ги бъзикам нещо.
всичко е ялаво.не се впечатлявай.няма оправия.
Всичко това доказва че към момента на 112 не може да се разчита.Както и на останалите служби.Явно положението в BG си е по старому.Много лошо...
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=488170
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
незнам колко от вас са бачкали в кол център или подобно нещо дето има 1000 ама най малко 1000 процедури и като не спазиш някоя почват да ти реват всичките началства докато не ти резнат бонуса, или подобно нещо, дори оператора да ти земе заявката и да я прати без всички данни след това ще му я върнат да си събере всички данни, и се получава едно лудо разстакаване. Иначе процедурата е бая тъпа да искат номер, странно ми е !!! С времето сигурно ще ги изчистят 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Jogo_1 написа:незнам колко от вас са бачкали в кол център или подобно нещо дето има 1000 ама най малко 1000 процедури и като не спазиш някоя почват да ти реват всичките началства докато не ти резнат бонуса, или подобно нещо, дори оператора да ти земе заявката и да я прати без всички данни след това ще му я върнат да си събере всички данни, и се получава едно лудо разстакаване. Иначе процедурата е бая тъпа да искат номер, странно ми е !!! С времето сигурно ще ги изчистят
Ти наистина ли сравняваш частен кол център за поддръжка на интернет услуга например с държавен такъв, който в една нормална страна спасява животи?
Какво правиш ако станеш свидетел на катастрофа, при която не се виждат номерата (изкривени, паднали, затиснати)? Седиш и чоплиш семки отстрани ли?
Пълно безобразие.
- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”