Трябват ми пищови за изпит по механика 2/динамика.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Трябват ми пищови за изпит по механика 2/динамика.
Та значи студент съм в русенския университет.След вчерашния успешно вземат изпит съм вече 4-то курсник с вземати всички изпити досега освен по дисциплината Механика 2/динамика.Молбата ми е към колеги,бивши или настоящи възпитаници на русенския университет или който и да е технически университет,ако имате някакви пищови които сте ползвали на такъв изпит по Механика 2 да се свържат с мен(тук в темата или на л.с) и да ми помогнат да си взема единствения изпит който би ми попречил да се дипломирам догодина.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
arrougance написа:В Русе не знам как му викате,ама се пише "взет" и "взети",не вземат и вземати
така им викате вие в пловдив
а по темата : колега имаш ли конспект с въпросите?
ако да, и примерно са 30 въпроса, разбери се примерно с две колежки, всеки да направи по 10 въпроса /царски пищови/.
след това им кажи че ти не си могъл да направиш твоите 10 понеже не си имал време /измисли си пътуване до някъде/ и те ще направят и твоите 10. след това ги преснимате и всеки да има по един екземпляр от 30-те въпроса... /забравих да кажа, че написани на А4 пищовите ги преснимаш като ги намаляваш с 25% / след това сядате различни групи и готово.... Несъм навътре в механиката и динамиката, и незнам дали ще ти помогне този метод, но аз така имам много изпити и един държавен

а после на колежките се разплащаш естествено... с вечеря и след това...........
няма остала недоволна при мен

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Трябват ми пищови за изпит по механика 2/динамика.
dj_nako написа:и да ми помогнат да си взема единствения изпит който би ми попречил да се дипломирам догодина.

Аз не бих се доверила на някой друг ако трябва да си взимам важен изпит с пищови

Ако можех щях да ти помогна , но не мога.

Успех

- nadia23
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За да го вземеш този изпит си трябва и малко учене.Научи някакви основни неща като задачата за брахистохроната,махалото на Фуко,у-я на Лагранж от 1-ви и 2-ри род и ще минеш.Казвам ти това,защото аз като го взимах този изпит при проф.Лилов(от ФМИ), дори да си написал всичко винаги питаше екстра въпроси.
Все пак не ми обръщай внимание,ако във вашия университет гледат само количеството написано и не питат повече.Успех.
Все пак не ми обръщай внимание,ако във вашия университет гледат само количеството написано и не питат повече.Успех.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.mechanics-bg.com/ -- тука има полезна информация относно механиката и можеш да я синтезираш и да си направиш пищови
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Някога..мнооооого отдавна ,когато следвах, един от моите дълбокоуважавани преподаватели беше казал следното:
"Изпита се взема...винаги има начин да ни излъжете и да препишете или да си подскажете.Ние може и да не ви видим,но лошото е,че вашите колеги ви виждат,.....а те са тези,които като завършите ще ви създават авторитета..... тяхното мнение за вашите знания ще бъде изключително важно за кариерата ви поне през първите 10 години ..."
Абсолютна истина в която се убедих на 100% впоследствие!Та човек,когато преписва е по-добре да се крие от колегите си ,а не от преподавателите.....нежели пък да обявява това в интернет-пространството..
А правенето на пищови сам също е много ефективен учебен процес защото:
1.Систематизираш материала.
2.Обобщаваш всичко и пишеш най-важното-иска се мислене
3.Самия акт на писане подобрява паметовите възможности.....още древните римляни са казали "Quo scribit duo legit!".....сиреч,който пише два пъти чете!
Хайде от мене, стареца-толкоз....дано ти е от полза!Бягай да четеш и да пишеш!
"Изпита се взема...винаги има начин да ни излъжете и да препишете или да си подскажете.Ние може и да не ви видим,но лошото е,че вашите колеги ви виждат,.....а те са тези,които като завършите ще ви създават авторитета..... тяхното мнение за вашите знания ще бъде изключително важно за кариерата ви поне през първите 10 години ..."
Абсолютна истина в която се убедих на 100% впоследствие!Та човек,когато преписва е по-добре да се крие от колегите си ,а не от преподавателите.....нежели пък да обявява това в интернет-пространството..
А правенето на пищови сам също е много ефективен учебен процес защото:
1.Систематизираш материала.
2.Обобщаваш всичко и пишеш най-важното-иска се мислене
3.Самия акт на писане подобрява паметовите възможности.....още древните римляни са казали "Quo scribit duo legit!".....сиреч,който пише два пъти чете!
Хайде от мене, стареца-толкоз....дано ти е от полза!Бягай да четеш и да пишеш!
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
nadia23 написа:... аз като го взимах този изпит при проф.Лилов(от ФМИ),
Охоо, колежка!
И аз бях при него, но се дипломерах през далечната (вече) 1997г.
Дали не сме учили по едно и също време....
По темата - Жокера ти го каза най-добре - седни и си напиши пищовите САМ - така запаметяваш материала и визуално дори. Ще се учудиш че на изпита много е вероятно и да не ти трябва пищова след това упражнение. Успех!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”