горубляне
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
горубляне
колеги някой от вас разхождал ли се е скоро до там?търся голф4 или ауди а3.гледам из mobile ама горубляне рядко се споменава.може би не обявяват колите си там.мисълта ми е да не се разходя напразно?тук в русе няма нищо или ако има те искат майка си и баща си.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
И моята машинка е от там за сега нямам ядове наливам нафта и карам,всичко опира до късмет може да я вземеш от там и да я скъсаш от каране,а може и да обиколиш половин Германия да я докараш от там и да пуснеш брада до земята.Предната ми кола беше внос от Германия и какво от това само проблеми имах с нея,скапан опел
Всичко е до късмет
Това е кола колега (машина) втора употреба няма никакви гаранции,гледай да е по нова да не чука да не пуши все едно жена избираш
Успех

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз немога да ви разбера,защо като чуете горубляне и се палшите
...Се едно пък по горубляне няма хубави коли,има разбирасе но просто неможе да очакваш един голф 2ка гти какъвто гледах миналата неделя в една авто къща там,да е на 108000км и да е 3200 със супер 16ки джанти...и там е както във всяка авто къща,има си добре подържани коли,както и съборетини...пипали много километрите еми ще пипат като българина иска да бъде лъган че колата му е под 200000км,иначе ако на километража пише 420000км примерно нали маса българи само като видят тва и изобщо няма да се интересуват от колата.Мен лично последното нещо което ме интересува при покупка е колко пише на километража,е тва некой като ме пита на колко километра е и ме разбива,какво те грее качи се пробвай я виж външния вид,мотора и прецени читава ли е или не,то даже и само по салона може се разбере една кола на какви километри е и каква и е подръжката.Но докато българина иска да бъде лъган че кара коли на по 80-90-100-150 хиляди километра това ще е положението,и за мен брояча на километрите никога няма да има друга функция освен да засичам колко ми харчи колата и разтоянието от т.А до т.Б и подобни..
Сега вече баш по темата:Преди 3-4 месеца много го следях пазара там но скоро не съм ходил да разглеждам,преди имаше доста А3ки,и Голф 4ки но да ти кажа честно не се интересувах от тях и не съм ги заглеждал...Успех с покупката и все пак ако имаш свободно време се разходи до софия-по горубляне и по тодор александров има доста неща който би могъл да харесаш

Сега вече баш по темата:Преди 3-4 месеца много го следях пазара там но скоро не съм ходил да разглеждам,преди имаше доста А3ки,и Голф 4ки но да ти кажа честно не се интересувах от тях и не съм ги заглеждал...Успех с покупката и все пак ако имаш свободно време се разходи до софия-по горубляне и по тодор александров има доста неща който би могъл да харесаш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”