гонг написа:На специална пресконференция официалният представител на комисията уточни, че българският шампион не е получил лиценз от УЕФА. Това на този етап означава, че страната ни няма да има представител в Шампионската лига.
При така стеклите се обстоятелства ЦСКА няма право да играе през следващия сезон в А група, което според лицензионната комисия означава, че „червените” трябва да започнат от В група.
Все съм очаквал провал на ръководството, очаквал съм и кофти номера от г-н Батков... Но безпомощността на Томов и номерата от селки вечеринки на г-н Ганьо Батков надхвърлиха всичките ми очаквания. Не искам да кажа, че само Батков е виновен. Разбира се много по-виновни са управниците в ЦСКА. Да докараш до фалит един велик отбор като ЦСКА е трудна работа.
Да фалираш Кремиковци и ЦСКА не е лесна работа.
Хубу. Кво могли - откраднали.
но ЗАЩО трябва всички тези гадории да се стоварват в/у главите на редовите фенове.
СРАМОТА е 31 кратния шампион на България да НЕ МОЖЕ и да НЕ БЪДЕ ДОПУСКАН да играе в Европа.
СРАМОТА е 31 кратния шампион на България да бъде връщан да играе във В-групата.
Но за съжаление това е реалността.
Горе главите момчета. ЦСКА е велик тим и ще се оправи някак си
..
Финансовият директор на „армейците” призна, че до последно са чакали голям инвеститор и липсата на такъв неминуемо е довело до настоящите проблеми.
„Гордеем се със свършената работа в последната година и половина. Имахме много стари и неизчистени плащания и това повлия за някои финансови затруднения”, каза Гарибов.
„Имаме намерение до последно да се борим, да обжалваме, макар че няма законов начин да се върнат тези решения, затова ако трябва ще започнем с по-нисък бюджет от най-ниските дивизии”, допълни още Александър Гарибов.
На излизане от административната сграда на стадион „Българска армия” шефът по финансовите въпроси на червените бе нападнат от армейски фенове, които поискаха от Гарибов да свали значката на ЦСКА, която той носеше на ревера си.
MЪКА. ГОЛЯМА МЪКА
как допуснахме тия олигофрени в отбора?
Чакали инвеститор?
Ми като знаеш че нямаш сили да издържаш такъв отбор, хич не почвай бе кретен
БЕСЕН СЪМ