Пазарували ли сте от get.bg ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: VW MK4
- Двигател: ATD PD TDI
Пазарували ли сте от get.bg ?
Моля ако имате отзиви да споделите. Сравнително голям интернет магазин е, насочил съм се към едно парфюмче. Цените не са като на някои физически лица / 30-40 лв за 100 мл /, пуснали напоследък обяви навсякъде из нета и все пак са с 10-15 лв по-ниски от магазини, които уж предлагат маркова парфюмерия. Също ако някой е купувал нещо друго или от друг онлайн магазин нека даде оценка, мисля ще е полезно да се наберат подобни мнения.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пазарували ли сте от get.bg ?
Пазарувал съм, всичко е ок.
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Стабилни са като цяло, но шефовете им са глупаци и не знаят как да печелят клиенти.
Моя случай ........
Поръчвам си NOKIA N95 8GB модела около края на 2007-ма. Тогава телефон за над 1000 лева. С наложен платеж ми го носят сравнително бързо. Отварям телефона - той включен и работи
Обаждам им се викам ко стаа. Някаква куха операторка ми обяснява бла бла и като я затрупах с въпроси се омота.
Офиса им в Лозенец. Отивам до там, говоря с мениджъра любезно и културно и им казвам че искам само друга батерия, защотото цялата работа с включения телефон не ми харесва - може и да е прецакана нещо.
Тя ми казва че трябва да говори с шефа. Говори тя с него, обяснява му за какво става дума и чувам оня дебил отсреща да и говори - къф е тоя, няма да му даваш нищо, давай му парите и земай телефона
Тя ми се усмихва любезно и ми обяснява че шефа им не позволява. Е да но аз го чух по телефона какво каза. Пълна отебавка към клиента и тотално пренебрежение. Отидох им на крака и то само да ми дадат друга батерия, телефона не исках да го сменям, бях любезен, обосновах се защо исках смяната - но пак нищо.
Е да ама не. Взех си парите и си поръчах телефона от mit.bg - друг такъв магазин. Всичко дойде точно от тях. Телефона си работи страхотно и нямам грижи.
От тогава не съм пазарувал от get.bg Трябва да ми е ласт резорт че да опра до тях.
Успех с покупката колега. Все пак едно парфюмче не е нещо съществено. Предполагам всичко ще е ОК
Моя случай ........
Поръчвам си NOKIA N95 8GB модела около края на 2007-ма. Тогава телефон за над 1000 лева. С наложен платеж ми го носят сравнително бързо. Отварям телефона - той включен и работи

Обаждам им се викам ко стаа. Някаква куха операторка ми обяснява бла бла и като я затрупах с въпроси се омота.
Офиса им в Лозенец. Отивам до там, говоря с мениджъра любезно и културно и им казвам че искам само друга батерия, защотото цялата работа с включения телефон не ми харесва - може и да е прецакана нещо.
Тя ми казва че трябва да говори с шефа. Говори тя с него, обяснява му за какво става дума и чувам оня дебил отсреща да и говори - къф е тоя, няма да му даваш нищо, давай му парите и земай телефона

Тя ми се усмихва любезно и ми обяснява че шефа им не позволява. Е да но аз го чух по телефона какво каза. Пълна отебавка към клиента и тотално пренебрежение. Отидох им на крака и то само да ми дадат друга батерия, телефона не исках да го сменям, бях любезен, обосновах се защо исках смяната - но пак нищо.
Е да ама не. Взех си парите и си поръчах телефона от mit.bg - друг такъв магазин. Всичко дойде точно от тях. Телефона си работи страхотно и нямам грижи.
От тогава не съм пазарувал от get.bg Трябва да ми е ласт резорт че да опра до тях.
Успех с покупката колега. Все пак едно парфюмче не е нещо съществено. Предполагам всичко ще е ОК

- Smurfette
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: 2006
Да, и за сега проблеми е нямало. Парфюм няколко пъти - качествени са, оригинални, с всичките му стикери и холограми, поне тия които са ми дошли на мен.
Дори последния път, когато реших да си поръчам телефона от тях, видях че са и гъвкави - намерих по ниска оферта от тяхната в нета, писах им мейл, и до края на деня бяха свалили цената със 130лв.
Дори последния път, когато реших да си поръчам телефона от тях, видях че са и гъвкави - намерих по ниска оферта от тяхната в нета, писах им мейл, и до края на деня бяха свалили цената със 130лв.

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Uneek написа:Парфюмите са качествени на 100%
Пазарувал съм 5-6 пъти парфюми и тестери от тях, и съм сравнявал със същите купени от Гърция - няма никаква разлика.
Така че за парфюмите нямат грешка. Аз и телефон съм купувал от тях, но беше доста отдавна, сега не знам как са...
В смисъл парфюма си е парфюм и не е тестер сега, така ли?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”