Искам да направя парад на хетеросексуланите. Бихте ли ме подкрепили?
Мисля, че сле дкато хХОМОсексуланите имат правоо на паради, аз, хетероскесулания, също имам право на парад. Дайте да се организираме, и ако БББ ни забрани, тогава смятам да ги съдя в Страсбург, за нарушаване на хетеросексуланите ми права
Моля темата да не се заклщчва, защото по нищо не нарушава правилата
Парад на ХЕТЕРОсексуалните
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Ооооо... батенце подкрепям с две ръце!
В днешно време стана сложно да си нормален в БГ. Май като не обратен, не циганин, не турчин и тн. започвам да се чувствам дискриминиран в собствената си родина...
За всички споменати по-горе се навъдиха всякакви организации да им гонят правата... а моите права кой ще гони и защитава?
Пиши ме активист!
В днешно време стана сложно да си нормален в БГ. Май като не обратен, не циганин, не турчин и тн. започвам да се чувствам дискриминиран в собствената си родина...
За всички споменати по-горе се навъдиха всякакви организации да им гонят правата... а моите права кой ще гони и защитава?
Пиши ме активист!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Колега,
Това, че съм изброил какъв не съм не мога да го скрия. Аз съм нормален, бял, българин, хетеросексуален, християнин, от български произход. Нямам нищо против споменатите по-горе. Просто за тях се намериха хора които да спекулират с това, че са малцинства и уж да защитават правата им, а за моите права на никой не му дреме...
Единственото което исках да кажа е, че подкрепям идеята за хетеропарад
Това, че съм изброил какъв не съм не мога да го скрия. Аз съм нормален, бял, българин, хетеросексуален, християнин, от български произход. Нямам нищо против споменатите по-горе. Просто за тях се намериха хора които да спекулират с това, че са малцинства и уж да защитават правата им, а за моите права на никой не му дреме...
Единственото което исках да кажа е, че подкрепям идеята за хетеропарад

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
forski написа:МЕТРО сексуални,каква е тази нова бира???

по темата....
http://www.vbox7.com/play:5a630bd9
Върни се в “ОФФ-Топик - други”