Колеги помагайте че вече незнам и аз къде да ходя.Проблема е следния:писаха ми акт за без винетка на автомагистрала Хемус на тунел Топли Дол преди 1на година!Понеже се водя в КАТ Плевен на отчет трябва да ми дойде там талона обаче... ходя си всеки месец или звъня по телефона и талона ми го няма още!Сега пък ми казаха да съм ходил в одп ли сдп ли де да знам и аз в София понеже бил писан на магистралата Ще съм много благодарен ако някой знае аджеба къде трябва да ида и да си взема талона тука в София че ми писна да карам с изтекъл акт що в кат Плевен пък не ги заверяват и като ме спрат куки се почват едни циганий не е истина.
по принцип трябва да ти го презаверяват ако ще 1000 пъти след като проблема е в тях странно е че те препращат в софия
препоръчвам ти да отидеш сутринта в кат, да се засилиш бързо към някое гише с думите "само да питам нещо тука" и да зададеш въпроса към служителят на Кат...
те със сигурност ако не ти помогнат много поне ще те излъжат добре и ще ти презаверят акта
колега , няма такъв случаи да те пращат в сф , от плевен си , те трябва да ти го заверят.... каквото и да ти казват им кажи че не ти си виновен че не ти е заверен акта и че ти се надяваш да си получиш талона по скоро....
Колеги изглежда не съм се изразил ясно в КАТ-Плевен актове не се презаверяват шофирайте спокойно ми викат на гишето:shock имали заповед от началника!!Най тъпото е че имам и втори който е за светлини не го подписах щото не бяха прави и ми взеха и стария и новия та сега съм само с книжка В кат Плевен го няма моя талон и няма наказателни постановления срещу мене.Аре сега кажете какво да правя че незнам и аз вече.
Ем ще пробвам сигурно ще трябва да си го вадя от Плевен което е супер неприятно но там се водя на отчет.Кажете само нещо плаща ли се и някакви документи трябват ли да се подготвя предварително?