Въпрос за търговска гаранция
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Въпрос за търговска гаранция
Въпросът е,че климатикът ми (не тоя на колата) си е гаранционен,развали се,обаче е монтиран на кофти място и за монтаж и демонтаж е нужна автовишка.В гаранционната карта пише,че в тоя случай (когато се повреди не по моя вина и е още в гаранция) "Разходите по демонтаж и монтаж са за сметка на оторизирания монтажен център".Но на мен ми заявиха да си търся вишка за моя сметка,после,че могат да намерят пак за моя сметка.А като разсъждавам по гаранционната карта би трябвало това да е тяхна работа.Моля и за вашите мнения!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
vaskoto1 написа:КЗП!

Гадовете (предполагам технополис или техномаркет) винаги ти казват да им свършиш половината работа, и че уж си бил длъжен. Прочети закона (Закон за Защита на Потребителите - http://www.electron.bg/download/zakon_zzp.pdf ) и отиди в магазина, кажи им това, което те трябва да направят, ако не пускаш жалба в КЗП и да видиш как ще станат по-мили и ще те насочат към правилния човек.
Извинявам се ако бъркам някъде, не съм запознат с подобни случаи, но не смятам, че е логично ти да им вършиш работата.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”